25.6.10

FO: Have I Told You Lately That I Love You?

Noen som husker at jeg ble spurt om jeg kunne strikke et vognteppe, og at jeg strikka ett med elefanter på hvit bakgrunn som jeg ikke ble fornøyd med? Det var dette. Men egentlig hadde jeg begynte på dette, Have I Told You Lately That I Love You?


Da hun jeg skulle strikke det til så det, sa hun - på en pen måte - at på grunn av de ikke visste kjønnet ennå foretrakk hun egentlig et teppe som ikke var så utprega jentete. Min feil, jeg glemmer å tenke i de baner.

Men nå er jeg ferdig med dette, og skal begynne mitt tredje for denne damen. Bare for å ha sagt det igjen, hun er ikke vanskelig, det er bare vi som ikke har hatt en ordentlig dialog på forhånd. Hun har fått velge fargene, og jeg tar ingen sjanser med elefanter eller annet, her skal det være rett fram i grønt og blått og gult - kjekke, glade farger :) Passer fint som sommerferieprosjekt!

Og teppene blir gaver til gravide arbeidskamerater, så det er win-win over hele fjøla. 

Dette teppet, Have I Told You Lately That I Love You?, skal få være uten dekkende påsydd stoff på bakside inntil jeg får et kurs av Ulltanta, forhåpentligvis om ikke alt for lenge. Mine forsøk på å sy stoffbaksider er pinlige!

Teppet er som vanlig strikket i Wollmeise, i 100 % merino i Moses, Serpentine og Digitessa på pinner 2,5 mm. Dét er nok min favorittkombinasjon på disse teppene, 100 % merino og pinner 2,5 mm, da blir teppet som et tykt stoff.
Det veier 345 gram, og er som vanlig strikka rundt og klipt opp etter mønsteret mitt, Vognteppet Latvisk Hage.

15 kommentarer:

 1. Ulltanta har notert seg umontert bakside. I løpet av helga skal jeg klare det :D

  SvarSlett
 2. Og, teppet har klart en dånefaktor!

  SvarSlett
 3. Oh, jeg tenkte litt håndspåleggelse, jeg? At jeg tar det med når jeg kommer nordover litt seinere på sommeren?
  Vær så snill, Marianne, ikke noe stress for min del. Jeg mener det!

  SvarSlett
 4. Aiaiai, av og til skulle jeg nok ønske at du var min arbeidskollega, selv om jeg aldri mer skal gå gravid, mistenker jeg dine kollegaer for å være av den heldige sorten :) Nydelig teppe, som alltid. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 5. Även Roddan är en av mina favoriter..http://www.links2love.com/love_lyrics_161.htm
  Och dina filar är så fina.

  SvarSlett
 6. Maria, det er den nydligste sangen hans :)

  SvarSlett
 7. Vakkert, vakkert! og jommen er kollegene dine heldige!

  SvarSlett
 8. Teppet er jo helt nydelig! Så flink du er, jeg har vært innom bloggen din mange ganger og er virkelig imponert over alt det flotte du lager!

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 9. Takk skal du ha :)

  SvarSlett
 10. Kjempeflott! Jeg er superimponert over alle som kan strikke mønster med farger, jeg er helt udugelig. Og du er helt på høyde med de beste i utlandet! ;-) Jeg bøyer meg i støvet...

  Men var det så jentete farger, da...?

  SvarSlett
 11. Jeg syns nesten det er for fint til å være vognteppe jeg. Har en slags følelse av at kunden din ikke helt skjønner hvor fint det er??

  Takk for sokkemønsteret, og nå legger jeg opp!

  SvarSlett
 12. Herregud kor fint dette vart. Jentete nei det syns ikkje eg. Men, men kjempe fint var det no i allefall.

  SvarSlett
 13. Det er nesten så jeg får lyst på barnevogn igjen. Utrolig lekre fargekombinasjoner! Jeg likte faktisk elefantteppet og, jeg da..

  Heldige arbeidskamerater!

  SvarSlett
 14. Vet ikke helt hva jeg skal si annet enn at jeg skulle ønske jeg var kollegaen din :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...