26.6.10

Selv om jeg har skåret ned på søvnen ...

... den siste tida, har rett og slett døgnet fortsatt ikke nok timer til meg, grrrrr. Jeg vil strikke mer, mer, mer! Jeg har jo garn nok!

Eh, apropos garn ... tror noen virkelig at jeg klarte å la være å kjøpe garn da jeg var i Stockholm? Njet. Jeg skal ha stjerne i margen for å ha kjøpt garn til to bestemte prosjekter, men garnet er så nydelig at det spørs om jeg ikke vil komme til å "få sendt etter" noe mer. 54 farger!


Å ja, jeg har titta gjennom de forskjellige prosjektene på Ravelry, og sett at strikkende mennesker jeg har den største respekt for (Asplund, Eva Lotta, Merete, Tora, Maria og Julia for å nevne noen) allerede har kommet meg i forkjøpet og strikket noe av BC Garn: Shetlandsuld.

Asplund advarte meg allerede da jeg plukka ut nøster på Marias garn Litet Nystan at det var favorittgarnet hans jeg sto med i hånda.

Det jeg har lyst til å bruke garnet til er Grapevine (og som jeg allerede har kjøpt oppskrift til) av det skittentblåe, og et av mine egne vogntepper i svart/hvit/grått. Pga de metta fargene og den littegrann blanke overflaten er strikka ting i Wollmeise lett å like. Det jeg har lyst til er å se om teppet mitt består shetlandsull-testen også. Og siden jeg i lang tid har hatt lyst til å strikke det i svart-hvite-toner så - vel, hvordan skal jeg klare å vri flere minutter utav døgnet, er kanskje et større problem for meg akkurat nå.

7 kommentarer:

 1. Tid har vi vel aldrig nok af :-))
  Flot billede du har taget af dit garn.

  SvarSlett
 2. Forstår godt at du vil ha mer av det garnet. Fulgte linken din til butikken - for et utvalg!!!

  SvarSlett
 3. Du verden, å bli nevnt i et så celebert selskap, må man takke pent for!

  Jeg anbefaler å kjøpe fargekartet til shetlandsuld som BCgarn har på nettsiden sin (og flere av fargekartene, silkbloom er en drøm å strikke med, feks). Det gir deg mye bedre følelse med fargene. Og plaggene er bedre og bedre i bruk.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for nydelige sokker!!!
  De passet perfekt!
  Se gjerne mitt nyeste innlegg og gi beskjed hvis du vil jeg skal ta bort noe :-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Garnet ligner på shetlandsgarnet til Malsen og mor og Holst garn. Det garnet liker jeg kjempegodt. Veldig mange fine farger og den blå blir sikkert kjempefin til Grapevine! Håper du får masse strikketid framover! :)

  SvarSlett
 6. shetlandsull är nydeligt:-D

  SvarSlett
 7. Anonym1.7.10

  Deilig garn! Tror nok det ligner en del på garnet jeg selger som Malsen og Mor, så du har massevis av strikkeglede å se frem til.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...