14.6.10

Strikk en genser på 14 dager: Dag 7

Har så vidt begynt på erm nr 2 av barnegenseren Gloucestershire Glory i Wabi Sabi og Dragonfly Fiber, men kommer sterkt tilbake i morgen. Jeg har også vært så heldig å få Marit til å teststrikke mønsteret :D
Tusen takk til alle som viste interesse for å hjelpe meg!

Genseren er som allerede nevnt en slags kopi av en barnegenser jeg strikka til egne og andres barn på 80- og 90-tallet. Jeg har ikke så mange bilder, men jeg fant i hvert fall disse.


Alle disse har det til felles at de er strikka i Finull. Og siden det ikke var annet melert garn dengangen enn raggsokkgarn (som jeg husker?) fikk jeg fram en melert effekt ved hyppige fargeskifter, både av bunnfargen og kontrastfargen.
Jeg vet ikke hvor jeg har henta blomstermotivene fra, men jeg aner noe Fassett-isk over dem ;)

1 kommentar:

  1. Det er noe Fasett over den ja, men også noe Takle og Kolstad over den. Mønsterstrikk på den måten har vært helt borte mange år, jeg syns det er morsomt at den er tilbake!
    Fargene dine er helt herlige!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...