13.6.10

Strikk en genser på 14 dager: Dag 6

Jeg fortsetter på genseren Gloucestershire Glory, en erme ferdig.Og ikke minst like viktig, det norske mønsteret er også ferdigskrevet. Er det noen som har lyst og tid til å teststrikke genseren?

7 kommentarer:

 1. snakk om effektiviet..

  SvarSlett
 2. Så fin genseren blir!

  Jeg kunne godt teststrikket, har ei lita ei som sikkert hadde kledd genseren også, men jeg har ikke Bugga! Kan annet garn være et alternativ?

  Hvis jeg venter kommer kanskje mønsteret for salg, og jeg kan få bunkret Bugga!

  SvarSlett
 3. Takk, Guro :)

  Marit, jeg tenkte jeg skulle skrive direkte til deg før jeg la ut kommentaren din, men jeg fant ingen e-post å ta kontakt med deg på så jeg håper du ser dette.
  Egentlig oppfordrer jeg alltid til å bruke annet garn enn jeg har brukt for å se om mønsteret fungerer i annet garn også. Så, ja, gjerne :D Skriv en kommentar med e-postadressen din (som jeg ikke legger ut) og så snakkes vi!

  SvarSlett
 4. Hei!! Fin genser!! Morsomt prosjekt!! Har et lite håp om at du legger ut mønsteret på Ravelry, slik at jeg får mulighet til å strikke den også?? Hilsen AnneKari

  SvarSlett
 5. Du har utruleg mykje fin mønsterstrikk. Av med hatten. Skulle gjerne prøvestrikka denne, men ser at det er lite tid framover diverre.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 7. Her gåpr det unna ser jeg :) Lurer på hvordan du unngår vonde skuldre og senebettenelse? Tar i mot tips med stor TAKK :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...