8.6.10

Strikk en genser på 14 dager: Dag 1

... oppfordrer Twist Collective oss til. Og endelig skal jeg bli kvitt denne genseren som jeg har hatt bak øret en stund (nei, det er ikke den sånn etter hvert så omtalte julegenseren fra tidligere i år).

Da barna mine var små bodde vi en stund i Gloucester i England, og jeg strikka da også. Blant annet noen gensere med et blomstermotiv. I Finull, og så vidt jeg husker, etter eget hode (jeg var ikke så nøye på å skrive ned kildene den gangen). 


I lang tid har jeg hatt lyst til å strikke disse genserne om att, og det er særlig aktuelt nå som jeg strikke mye til babier og barn.

Heldigvis skrev jeg ned noen notater på begynnelsen av 90-tallet, disse bruker jeg som utgangspunkt for en barnegenser som skal få hete Gloucestershire Glory. I dag er første dagen, og jeg har fram til 22. juni på meg. Genseren strikkes i lilla og i rosa, Bugga! av Sanguine Gryphon. Bildet av fargene kommer i morgen.

4 kommentarer:

 1. Jøsses! Hva skal du strikke??? Gleder meg til å se!
  Synnøve fra Telemark

  SvarSlett
 2. Ja, noen ganger trenger man et lite puff for å komme i gang (eller bli ferdig) med ting. Jeg skal gjøre ferdig min "Paper Dolls"-genser. Kjedelig å strikke "corrugated rib", men det blir jo fint da. Gleder meg til mønsteret snart! Og til å følge med genserprosessen din, da!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Gleder meg allerede.....

  hk :oD

  SvarSlett
 4. Spennende!! Gleder meg til å følge med på fremdriften.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...