2.9.07

420 masker og fortsetter å telle

The Hidcote Garden Shawl skal bli et stort sjal. Nå er det 420 masker på omgangen, og det skal fortsatt økes litt før jeg er ferdig. Jeg kan ikke lenger ha det med meg over alt, det tar for stor plass.


Det er et greit sjal å strikke - altså bortsett fra at det er så stort så hver omgang tar lang tid. Og det er ikke perfekt, det er fullt av feil, noen tydelige, noen bare for meg.
Det skal gå greit å få det ferdig til OktoberRosa :)

7 kommentarer:

 1. Anonym2.9.07

  HEI for en trivelig blogg!! Ser at du er en reser på bla. bestemor ruter, lurer på om du tar imot bestilling på lenestol tepper hekla i bestemor ruter.?

  SvarSlett
 2. Anonym2.9.07

  Berre det å VITE at det er 420 masker på omg er nok for meg.. har tenkt på å strikke sjal lenge, men trur du tok litt piffen ut av meg der gitt.. ;)
  Nydelig blir det, skjønnhetsfeil eller ei..

  SvarSlett
 3. Anonym3.9.07

  Hvor mye garn har det gått med?

  SvarSlett
 4. anjapanja, så langt har det gått 100 gram. Begynner på mitt neste 100-gramsnøste nå, og da er det tre av ti skjemaer igjen.
  turid, det er bare å komme med ønsker, det ;) Takk for hyggelige ord.
  Men ellers vil jeg anbefale bea (hun har kommentert under deg) på det varmeste. Titt på hennes blogg å bli enda mer imponert!
  Ikke sant, Bea? (Ikke at jeg forventer en eneste kvinne i verden som vil innrømme høyt at det de lager er vakrere enn andres, men du får heller stole på meg denne gangen, Bea!) Og ikke la mange masker ta piffen fra deg, det er florlett, og jeg regner jo med å komme i mål etter hvert. Og så fins det sjal som er noe mindre enn dette, da ;)

  SvarSlett
 5. Anonym4.9.07

  Åh, det var mange masker det!! Gosh, du er flink som orker altså! sjalet blir lekkert, har tittet på et som er ferdig:-)

  SvarSlett
 6. Ser ut til å bli ett flott sjal. Gleder meg til å se det ferdig!

  SvarSlett
 7. Anonym5.9.07

  Takk, Blåggdama... *rødme*
  Må nok finne meg eit litt mindre sjal, i alle fall sånn i startfasen.. ;)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...