11.9.07

Knitting in the City


Guro har utfordret meg til å fortelle om hvor jeg strikker. Dét ville blitt et langt innlegg, det, så da er det egentlig lettere for meg og dere at jeg forteller hvor jeg ikke strikker. Og det er ... hm, jo, det er ... nei, jeg har jo strikka der også. Jo, nå vet jeg! Det er ikke alle selskap jeg har med meg strikketøyet; noen selskaper passer, men ikke alle. Kino, MacDonald, bussen, mens jeg venter på bussen, mens jeg venter på folk, osv.
Og derfor, Supernøtt, derfor blir det så mye å blogge :D


Det er mitt kusinebarn Emma som har tatt bildene. Som betaling fikk hun velge garn og perler og så strikker jeg pulsvarmere til henne. Ingen føler seg lurt :)

Hidcote Garden Shawl? 640 masker på pinnen nå. Det er 10 omganger igjen.

7 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder!
  Du er sporty som tar utfordringen - og sporty som strikker overalt. Kan skrive under på at jeg har strikket på tilsvarende steder.

  Er det forresten Woody Allen som kikker på deg der?

  SvarSlett
 2. Har man sett på maken...en människa till som stickar på konstiga platser! Det var kul! En del bilder av mig i sticktagen finns på min blog - se juli 2006 t.ex.

  SvarSlett
 3. Kjempefin collage, og kjempefine enkeltbilder! Jeg døde nesten av Woody!
  :)

  SvarSlett
 4. Herlig, Knit-Marie :) Håper noen er der og arkiverer meg også når jeg strikker neste gang i London - med rekordvarme eller ikke :D

  Veldig bra bilde, Woody som instruerer strikkinga mi ;D)

  SvarSlett
 5. Dette forklarer en del. Men på kino?! Er ikke det for mørkt? Jeg strikker når jeg er passasjer i bil, men må legge pinnene ned i tunneler, for da ser jeg ingenting.

  Men er helt enig med deg, jeg strikker der jeg kan selv. Hurra for småprosjekter som passe i veska! :-D

  SvarSlett
 6. Anonym12.9.07

  Steike! Strikker du på kino?! :-) *imponert* Jeg fikk en kommentar om at det ikke alltid passet seg å strikke i alle selskap fordi noe av oppmerksomheten er rettet mot strikking og ikke den aktiviteten du egentlig holder på med.

  SvarSlett
 7. Jeg falt helt i staver her når jeg så deg sitte øverst på trappene foran Johanneskirken. De trappene slepte jeg meg opp i årevis som student. Men jeg strikket aldri der. Søren også, at jeg ikke kom på det. Med strikking som mål på toppen hadde de tunge trappene vært mye greiere å forsere :-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...