6.9.07

Bak ryggen min ;)

Jeg er blitt blogga! Det er rart å høre hva folk sier bak ryggen min når de ikke vet at jeg lytter ... Flickr - der jeg har de fleste bildene mine - har noen hendige verktøy, og de har noen utmerkelser som det av og til er morsomt å se om man er blitt tildelt blant 100 000 millioner andre bilder. I dag titta jeg innom av nysgjerrighet, og oppdaga en liten sak som kan ta meg med til andres blogger der bildene mine ligger. Og oppdaga dette innlegget.

Jeg er litt fornøyd, jeg :D

10 kommentarer:

 1. Artig. Kvar er eigentleg den saken der du kan finne slike overraskingar?

  SvarSlett
 2. Anonym7.9.07

  Det lurer jeg også på, har surra inne på flickr nå uten å bli klokere... kan du gjøre meg klokere?

  SvarSlett
 3. Kanskje ikke helt nøyaktig det jeg skrev, det er ikke under flickr, men jeg tror det er i samarbeide med flickr? Uansett ... det er denne siden her. Der kan man også se om ens bilder har vært representert blant de 500 bildene som blir valgt ut hver dag (Explore). Og som syntes har jeg vært med 4 ganger :D

  SvarSlett
 4. Så kjempemorsomt! Du lager skikkelig mye fint og tar veldig fine bilder så dette fortjener du!
  Når jeg først er i gang med å skryte av deg, så har du en kjempefin blog også - jeg er ofte her inne og bare klikker meg rundt. Det er så mye interessant. Så bare vær stolt du!!

  SvarSlett
 5. Anonym7.9.07

  Så artig da!

  SvarSlett
 6. Så gøy da! Litt stolt?? Det kan jeg godt forstå! Innom for å ønske deg en god helg!!!

  SvarSlett
 7. Så morsomt! :D

  Gratulerer - det er lov å være stolt.
  Synes ikke det er noe rart at de velger deg jeg heller, nydelige ting du lager!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ære og berømmelse! Det fortjener du :-D

  Bare lurte på en ting, når man legger ut bilder på flickr, mister man da copyrighten på dem, slik at de kan fritt benyttes av alle og i en hver sammenheng?

  SvarSlett
 9. Godt spørsmål, Supernøtt :D
  Det første som slo meg da jeg så det, Supernøtt, var:
  - Ups, hun skulle ha spurt meg!
  Nei da, jeg har fortsatt kopiretten, så for å informere henne burde jeg fortelle henne om kopiretten. Hadde det vært et innlegg jeg ikke hadde orket å bli forbundet med, hadde jeg gjort det ;)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...