22.9.07

Fyndat ...

... som svenskene sier.


På vei ut av loppemarkedet så jeg det sto det som så ut som en symaskin og holdt døra åpen.
- Kan jo spørre om den også er til salgs, tenkte jeg, fortsatt svært lykkelig over å ha fått tak i et hespetre til 40 kroner.
- 200 kroner, sa mannen.
- Nja, jeg tror ikke jeg har så mye igjen i lommeboka, men jeg skal se hva jeg har. Og det jeg hadde var 178 kroner.
Og 178 kroner for denne symaskinen ble det.
Den er tung som bly, den har enkel stikkontakt som gjør det litt vanskelig å finne sted å sy her i huset, og den har en liten feil under som gjør den ustø. Virker den? Den virker som et olja lyn, jeg tror noen må ha vært glad i denne og tatt godt vare på den.

Ikke bare en symaskin, men en gammel heklebok (5 kr.) og som sagt et hespetre også.

Før dette loppemarkedet var jeg på et annet bittelite loppemarked der jeg fant en flott syeske (5 kr.) og noen vakre synåler (20 kr.).

Fornøyd :D

9 kommentarer:

 1. Anonym22.9.07

  Javisst tror jag att du har fyndat, ja :-)
  Grattis med ny symaskin!
  God helg!

  SvarSlett
 2. For noen flotte funn! Og for noen priser, det er jo nesten gratis jo. Jeg elsker gamle symaskiner. Det har med å gjøre at nye symaskiner ikke vil samarbeide med meg. Gamle symaskiner på den annen side summer og går bare de får en skvett olje :-)

  SvarSlett
 3. Mye flott du har funnet på loppemarked!
  Og vi ses vel på Ravelry snart ;)
  Ha en flott lørdagskveld!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flott symaskin!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ny symaskin :)
  Han kunstneren hørtes ut som en person med mye guts, tenk å gå fra Skottland til Italia!
  Sees på ravelry snart da :)

  SvarSlett
 6. Anonym23.9.07

  Slitan med "ny" maskin. Litt av et kupp.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ny symaskin! Og hespetre til 40 kr, det er et kupp! Har nettopp bestilt ett i tre til 260 kr, grumle, grumle, grumle...

  SvarSlett
 8. Det er så kos med loppemarkeder altså! Riktig flink har du vært!
  Noen av de bøkene jeg kjøpte meg er i lanterne og fontene (?) serien i paperback. Jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i paperback, fordi de ofte ikke tåler å bli lest spesielt mange ganger før de faller fra hverandre... Men de to seriene ovenfor er bare utrolig herlige for en retrofreak som meg=P Når vi bare kommer oss i stand skal bøkene i den serien få sin egen display plass i stua, simpelthen fordi de er så lekre i seg selv=)
  Jeg synes også oversettelsen er noe drøy... jeg har allerede boka på engelsk da jeg hadde den som særemne bok i fordypning engelsk på videregående. Og siden det var posesalg tenkte jeg at jeg kunne finne ut om den var "leselig" på norsk oversettelse også;)

  SvarSlett
 9. Anonym25.9.07

  Mye fint her i bloggen din. Og nydelige ting du har funnet deg på loppemarked.
  Men vil advare deg litt om at du bør vær ops på at endel av de gamle knappenålene med slike perlehoder lett ruster hvis du skal bruke de til å strekke ting som er våte. Snakker av erfaring på strikkeduker.

  Min symaskin går som en klokke, er tung som bly og 25 år gammel. Så regner med at du får mye glede av den Singer maskina du kjøpte.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...