26.9.07

Sju sider av det siste året

Kristin, frk. Badegakk og Annette har tagga meg. Siden jeg har store problemer med å tro at noen er så veldig interessert i sju ting om meg (beklager, damer) så har jeg heller laget en liten billedcollage som viser sider ved meg, og så kan bildene nytes også.


Hvis noen har lyst til å gjøre det samme er dere herved invitert :D

6 kommentarer:

 1. Jeg ble veldig nyskjerrig på bildet nede i høyre hjørne, det er noe Gaudi-aktig over vinduene. Får vi vite mer?

  SvarSlett
 2. Det var ikke så galt det, Hilde. Det er Einsteinturm i Potsdam, en halvtimes togtur utenfor Berlin. Det er et typisk eksempel på ekspresjonistisk arkitektur, som jo også Gaudi var en del av.
  Helst siden slutten av 80-tallet har jeg hatt ønsker om å se dette tårnet, og i fjor sommer fikk jeg ønsket oppfyllt. Reiser du til Berlin så anbefales Potsdam på det aller varmeste; ikke bare på grunn av dette tårnet, men konsentrasjonen av historiske bygninger og begivenheter alt lett tilgjengelig innafor en dags leie av sykkel. Dessuten, Karl Foerster hage ligger også der, med egen staudebutikk med flere hundre forskjellige planter typisk for ham og hans stil!

  SvarSlett
 3. Anonym27.9.07

  Ja, veldig Gaudi, det bildet. Det synes jeg også. Takk for at du svarte Hilde på det.
  Ellers ser jeg jo at du er en "Grønn" person, og glad i garn, da, naturligvis. Herlig måte å vise en personlighet på.

  SvarSlett
 4. Anonym27.9.07

  Et bilde seier meir enn tusen ord? Eller, er eg heilt på villspor no? ;) Angrer på at eg reiste på bygda i stedet for Bergen og loppemarked.. *ler* Litt av nokre funn du har gjort!!
  Ha ei fortsatt fin veke!

  SvarSlett
 5. Jag tog det som en utmaning, så nu kan du se 7 bilder om mig på min blogg...trots att ingen har 'taggat' mig.

  SvarSlett
 6. Takk for svaret - Potsdam høres ut som et godt reisemål. Jeg endte opp med en heftig forelskelse i Gaudis bygninger ved et besøk i Barcelona for noen år siden, så hver gang jeg ser myke kurver på en bygning nå, så blir jeg mo i knærne. Håper du har en trivelig helg :-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...