23.9.07

Min kjære og jeg er hugget i sten :)

På vandring i Skottland møtte min kjære og jeg - tilfeldigvis - kunstneren Nick Waring. Waring er selv på vandring, om enn litt lenger enn de 14 dagene vi var på: Han vandrer fra hjertet i Skottland til Italias kulturelle hjerte, Firenze. Ja, hele veien. Og veien langs Europas blodårer skal bli et kunstverk og en doktorgrad.

Vi satt og spiste lunsj, min kjære og jeg, og Waring hilste og satte seg ned hos oss, og etter hvert fortalte han om prosjektet sitt. Og lurte på om vi ønsket å delta? Da måtte vi være klar over at samtalen vår ville bli en del av kunsten, og han skulle også ta bilder av oss. Vi syns (som jeg tror de fleste vil synes?) at det var kjempemorsomt, og hoppa i det.
Nå står navnene våre på lista hans, og etter hvert skal også enkeltes samtaler oppsummeres. Jeg hadde ikke så mye spennende å si, men min kjære derimot la ut i det lange og breie om hvor i kroppen sjelen er plassert og dét er kanskje interessant for en kunstner å stoppe opp ved ;D

Her begynner det ...

7 kommentarer:

 1. Jeg har "tagget" deg, se i bloggen min ;o)

  SvarSlett
 2. Anonym23.9.07

  Gratulerer. Såååå morro å bli med i et prosjekt, da!!!
  Våres kjøkken er med i en bok fra vår by, som handler om hva som skjedde 6.6-06. Da var det en fotograf her som tok bilder under middagskaoset....heldigvis var jeg på vei til jobb, så det var mannen min som hadde hodet inni kjøleskapet.....he he.
  Håper du vil fortelle om fortsettelsen på det prosjektet til Kunstneren.

  SvarSlett
 3. Hehe...ser ut til at jeg har tagget deg også. Nu vel! =P Godt flere tenker på deg;)

  SvarSlett
 4. Anonym24.9.07

  Jeg har tagget deg, sjekk bloggen min :)

  SvarSlett
 5. Odödliggjord minsann!!! Inte dåligt!
  Nu kan jag skryta med att jag blog-växlar med ett konstverk. Göy!!
  För övrigt kan jag berätta att det är mycket nyttigt för mig att läsa din blog. Jag behöver bli mycket bättre på norska eftersom mina favoritprogram Nytt på Nytt och Lövebakken blir ännu roligare om jag förstår textremsan.

  SvarSlett
 6. Hei!
  Kult!
  Og blåggen din er fin, er innom rett som det er :-)

  SvarSlett
 7. Heisann, heisann: Jeg fant dere jo!
  Jasså, heretter skriver jeg med et "kunstverk".. morsomt!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...