31.1.07

Yndlingstekoppen


Randi i Texas utfordret meg - og DEG :) - til å vise fram yndlingskoppen, og kanskje fortelle historien bak. Vel, jeg har hatt en del yndlingskopper gjennom tidene, og så har jeg vært utsatt for terror fra mange, mange elendige tekopper. For det første: Tekopper skal ikke være tunge! Jo, de skal være tunge, men ikke for tunge. Så en del av de som blei laget i keramikk på 80-tallet burde vært brukt i mosaikkbilder i stedet for som tekopper.
Det er i hvert fall mening, og jeg utfordrer DEG til å vise meg en keramikkopp fra 80-tallet som faktisk er både vakker og god å holde i.

For det andre skal kopper være personlige. De kan godt være stygge, og lite representativ for deg. Men ikke massevare. Det vil si, det fins noen gode unntak, men de er sjeldne. Jeg utfordrer DEG til å vise en masseprodusert kopp som har personlighet.

Historien bak koppen min er at den er laget til meg. Det er en helt vanlig kopp som en liten gutt malte en katt på og skrev navnet mitt på, og som har fulgt meg siden.

3 kommentarer:

  1. Vilka härliga saker du hinner att sticka. Har börjat att skriva på uppsatsen 10p nu i veckan så jag hinner inte sticka så mycket som jag skulle vilja. Som tur är finns kvällarna. Nu har även vi fått snö och kallt. Ca 15 cm snö och -10 grader.

    SvarSlett
  2. Søt kopp! Jeg har faktisk et håndlaget keramikk-krus som ikke er tungt, og som i tillegg er fint (synes jeg iallefall!). Men -det er laget på 90-tallet, tror jeg :-). Fine luer du hadde strikka! Ha en god kveld!

    SvarSlett
  3. Det er så utrolig koselig med noe som er laget personlig - jeg skjønner godt at det er yndlingskoppen :-)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...