10.1.07

"Parker idealisten her"-skilt


Halve meg drømmer om alle nye muligheter, alle prosjektene, mens andre halve meg veit tida ikke strekker til. I dag vant idealisten. Igjen.

Jeg er med på en sokke-along og har funnet et flott mønster, i dag skulle jeg finne garnet. Og det var greit nok, jeg må jo kjøpe garn til noe jeg har avtalt å gjøre ferdig, ikke sant? Men å slippe en garnoholiker inn i butikken, vet du, det går jo ikke bra! Hadde bare idealisten stått igjen utenfor (kanskje det burde vært satt opp egne kroker for dem? sånn som man gjør med hunder?). Men, hun blei med inn.

Og klarte å overbevise realisten om at fins råd, fins tid! Og blondestrikking er jo så utrolig vakkert, og hele meg (både realisten og idealisten) ønsker jo å lage et blondesjal. Ikke sant? Så, to nye aldeles fantastiske alpakkanøster i himmelblått blei med ut igjen sammen med 3 trådet ramumagarn til sokkene. I forskjellige nyanser av grønt ;)

Kanskje jeg skal søke om hjemmehjelp? En som går i butikken og handler for meg?

5 kommentarer:

 1. Anonym10.1.07

  Er ikke det typisk? Det er en umulighet for meg å gå inn i en garnbutikk og komme ut igjen med bare det jeg skulle ha i utgangspunktet. ;)

  SvarSlett
 2. He-he, en treffende beskrivelse! Artig å treffe en annen som også liker Ishiguro. Angående det å få mer tid til å lese, jeg har ei venninne som leser mens hun strikker. Kunne det ha vært noe? ;-). Har ikke helt fått til det ennå, jeg da...Men lydbøker er jo en god oppfinnelse!

  SvarSlett
 3. Hjemmehjelp? Halve moroa (egentlig 75% her for tiden) ved å strikke er jo å kjøpe garnet.

  SvarSlett
 4. Anonym14.1.07

  Her kjøpes det inn mange ganger så mye garn som forbrukes. Det er så mange planer. Det planlegges mange ganger så mange prosjekter enn det som blir strikket. Det er en hobby i seg selv. Et lite blondeskjerf feks. FBS er meget raskt å strikke. Tykke pinner....
  Husarbeidet kan vente! Det blir jo bare rotete og skittent igjen med en gang - bortkastet energi som i stedet kan brukes på strikking.

  SvarSlett
 5. * Elite :D)
  * Strikkelise *nikke*
  * Mayab ;)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...