9.1.07

Liten glede? Tja ...


For en stund siden kom jeg over bildet av dette sjalet da jeg lette etter sjal å strikke (eller var det hekle?). Jeg ble selvfølgelig stum, tok det for gitt at det var laget av hender jeg ikke kjente til, historiske hender. Bildet fulgte meg mentalt, jeg begynte å nøste opp litt i teknikken som var brukt, Orenburg, og som syntes har jeg laget en liten lenke- og historiesak på det i venstre rubrikk.


Så forleden var jeg ute på vidotta igjen, og kom over et nettsted som påsto at de hadde lenke til et mønster som var Orenburg-look-a-like. Og da jeg klikket kom jeg rett inn på dette bildet. Igjen! Men hvor var mønsteret? Etter en intens sporing fant jeg fram til eieren av sjalet, nettstedet fiberrant, og der står det litt om sjalet hennes. På det gamle nesttstedet står det enda mer, se denne lenka.

Og undre over alle undre, hun har til og med laget et mønster som hun har lagt ut som pdf-fil. Med alle feil et al. Men dét er helt underordna.

Jeg syns nesten det var til å grine av, jeg.

Tusen takk til Wendy som har gitt meg tillatelse til å låne bildet til blåggen min :)

1 kommentar:

  1. Anonym12.1.07

    Var så god! Ha det god med din stickning.

    Den där er alla den Svensk jag har idag. :-)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...