12.12.16

Kreative desember - adventsgave 2

Da jeg hadde adventsgaveutdeling for en drøy uke siden blei jeg overraska glad over at så mange av dere valgte å laste ned mønsteret. Jeg tar det som et tegn på at det fortsatt er mange som leser bloggen min. Og siden dere leser bloggen min tenkte jeg at dere skulle få en liten gave til.

Mellom klokka 17 og 23 i dag er mønsteret på ballongbuksene med dekorativ bord og løvsnor gratis med koden advent2016.
Den kommer i størrelsene 6 måneder, 1 og 2 år, og har en strikkefasthet på 22 masker. Egentlig er den perfekt å ha under julekjolen, men da må du være rask med pinnene.

Du finner mønsteret på Ravelry her. Du setter inn koden i feltet Coupon Code, oppdaterer og vips så er den gratis. Ser det ut som om du skal betale noe har du ikke oppdatert. Veldig enkelt.

Jeg har en liten gave til før det blir julaften, så velkommen tilbake. 

5 kommentarer:

 1. Nok en gang, tusen takk! Denne buksa var veldig fin!

  SvarSlett
 2. Tusind tak for gaven ! Den vil jeg gemme til der kommer én jeg kan strikke dem til :-)

  SvarSlett
 3. Veldig fin, tusen takk :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for flott mønster :)

  SvarSlett
 5. Slot Machines - JTM Hub
  At JTM 보령 출장마사지 Hub, all 제천 출장안마 your favourite slot machines from the most popular software 제주도 출장안마 providers 세종특별자치 출장샵 can be played today, 대구광역 출장샵 here is your chance to win a jackpot!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...