3.12.16

Kreative desember - rydde

Jeg er av den typen mennesker som ikke klarer å ha det rotete rundt meg. Visst nok er vi som har det sånn lite kreative, og til en viss grad stemmer nok det - kontrollert skapende vil jeg kalle meg sjøl ...

En av de tingene jeg blir alldeles skjør i bongen over er pinner som flyter. De kan godt flyte i femogtjue pågående prosjekter, men hvis de er løse, vræææææl.

Så derfor gjør dem aldri det. Jeg har en sånn flott Namaste strikkeveske der alle rundpinnene ligger etter tykkelse, også de som er 2,25, 2,75 og 3,25 mm, og løse kabler ligger helt bakerst. Når jeg er ferdig med et prosjekt pleier jeg stort sett å legge rundpinnene rett ved siden av bagen, i den fine kassa jeg har alle de andre typene med strikkepinner. Der samler jeg opp 5-10 løse rundpinner og rydder dem på plass en dag det regner.

Alle strømpepinnene mine ligger i en sånn fin pinnesett-bag, og alle drittpinner som har gått i stykker har fått sin egen bag of shame, helt bakerst.


Sånn gjør jeg det. Hvordan gjør du det? Klarer du fint å leve med dem litt rundt omkring? 

6 kommentarer:

 1. Jeg har en ringperm med plastmapper som er altfor full av rundpinner. Et ark med pinnestørrelsen skrevet på i hver lomme, helstørrelsen foran og halvstørrelsen bak. Strømpepinner og rette pinner i en pappeske. Dårlig løsning.

  Forresten, jeg tror det er lov å kaste drittpinner som er gått i stykker. Selv om jeg også har noen der kabelen har fått en knekk osv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, drittpinnene mine er alle de som har falt fra hverandre og som jeg strengt tatt skal i butikken og få nye av ...
   Strømpepinner i en pappeske høres litt vondt ut ;!

   Slett
 2. Haha jeg er akkurat som deg, men må innrømme at "bag of shame" er et nytt begrep for meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Burde hett Knipicks Bag of shame ;)

   Slett
 3. Det verste jeg veit er folk som har system på strikkepinnene sine. Virker helt unormalt, spør du meg. (#misunnelig)

  SvarSlett
 4. Må være deilig å være ordensmenneske - skulle ønske det var meg! Men akkurat strikkepinnene har jeg faktisk orden på. Rundpinner i en A4-arkivmappe med en lomme for hver pinnestørrelse, og strømpepinnene i små stoff-pinnemapper fra Du Store Alpakka, en for hvert pinnenr. Så s y s t e m e t er der, eneste problemet er at alle pinnene er forsvunnet - sitter rindt omkring i utallige ufo-er her og der. Sukk....

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...