8.12.16

Kreative desember - fra en mønstermekkers kjøkkenbord

Ukentlig lager jeg en kort podcast om å være fulltidsdesigner. En podcast er et slags miniradioprogram, i mitt tilfelle på 10-15 minutter. Jeg prøvde dette for et par år siden også, men jeg syns lydkvaliteten blei for dårlig så det føltes ubehagelig å publisere dem. Men det var interessante folk jeg snakka med da.

Denne gangen kan jeg snakke sjøl, rett inn i mikrofonen og jeg kan slette og redigere mye friere.


Denne episoden handler om mykvare det kan være lurt å bruke hvis man ønsker å publisere strikkemønstre, enten for salg eller gratis. 11 minutter om Excel, Inkscape, Be Funky og StitchMastery. Du kan høre den og de fire forrige episodene her

2 kommentarer:

  1. Du kan inte ana hur rätt i tiden för mig det här inslaget är. Håller på och försöker slutföra ett antal stickbeskrivningar som jag påbörjat och nu kan jag lyssna på dina tips. Tack!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...