22.12.16

Kreative desember - vottene Lyse

Jeg er ikke særlig plaga med mørketida, men jeg veit andre som er det, og i år føles det veldig greit at sola nå har snudd. Kanskje det er så enkelt som at det går an å håpe for lysere tider?

Sjøl finner jeg trøst i å strikke, alltid å strikke. Vottene til Pia Kammerborn, Lyse, har jeg rett og slett kalt Solsnuvottene. Det er min måte å feire 21. desember på, med et par vakre, tynne votter.

Jeg har strikka dem på pinner 2 mm i et tynt ullgarn jeg har hatt liggende noen år. Jeg tror kanskje jeg kjøpte det på lagersalg på Oleana i Bergen for nærmere 10 år siden. Og fargene passa så fint sammen.

Det rare var at da jeg holdt på var jeg veldig usikker på om kontrasten var bra nok. Og det er alltid en advarsel. Og så holdt jeg på litt til, og litt til, og til slutt bestemte jeg meg for at det får bli som det blir. Bildet er ikke manipulert, det blei så bra til slutt.
Jeg har ingen vekt her jeg er, men skal jeg tippe så vil jeg tro at disse vottene ikke veier et gram over 30 gram. Dét er lett. 

3 kommentarer:

 1. Det snur. Takk og lov for at det finnes lysere tider.

  Og vakre votter! Jeg tror jeg må finne frem gult igjen.

  SvarSlett
 2. Smukke votter som giver lyst til at strikke nogen. Men her hos os er det sjældent så koldt at vi får brug for nogen.

  sktrikkeglade julehilsner
  Angelika

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...