18.12.13

Hei Helge, holder du eggene varme?

Eggevarmeren Helge kan også fylles med en lavendelpose og pakkes inn blant garna dine - for å holde unna de andre små krypene. Synd han ikke spiser dem opp når de først er kommet ...Ja, og ikke nok med det ... Helge kan pynte opp også.


Eller få en snor og henges på juletreet, eller i en uro. Eller settes på en hylle. Eller henges i et juletre. Men det har jeg kanskje nevnt allerede.

Hvis du ser et lite strikkeprosjekt som kan strikkes i en fei (1-2 timer?) med vakkert restegarn så kan du kjøpe Helge her. Mønsteret koster 15 kr. 

8 kommentarer:

 1. Fantastisk fine. Den perfekt heimelaga gåve til dei som er glad i ugler:) klem

  SvarSlett
 2. Så herlig, bare må ha dette mønsteret, har en søster som har ugle dilla…. Ha en fin helg hos deg, og takk for nok et herlig mønster! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig. Og enig med søstera di, det er ikke nok ugler i verden :D

   Slett
 3. Kristin18.12.13

  Endelig!! Her er mønsteret jeg har ventet på og ikke turt å spørre etter... Jeg har sett og sett og sett på de nydelige uglene på toppen her og ønsket meg de!! :D Jeg er så fornøyd nå!! TAKK :)

  SvarSlett
  Svar
  1. He, he, Helge trengte bare litt tid :)

   Slett
 4. Kjempefint mønster, det må jeg også ha!

  SvarSlett
 5. Hvor er de sjove, sådan nogen gad jeg godt at strikke ;-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...