29.12.13

Første podcastepisode, tante ull

I denne første episoden av podcasten med pinner tar jeg opp den tunge arven etter Norges første strikkepodcast som blei lagt ned for to år siden. I denne episoden forteller Marianne om Ullstund, og møtet med makkeren, Silja D.
Når det er sagt - det fins to norske videopodcaster som har endel om strikking, Daisy Knitsalot og  Yarnia.

Ullfiber farget av Marianne - mine yndligsfarger 
Det er så mye jeg kunne ha snakka med Marianne om. Vi kom så vidt inn på at Silja og hun traff hverandre på et spinnetreff. Marianne ikke bare spinner det nydligste garnet (som hun selger i garnbutikken Fortuna i Trondheim), hun farger også ull for oss. Hun syr. Hun har designa et eget pinnefuttural. Tusen takk, Marianne, som tøft stilte opp og ikke gav opp da både internett og Skype slo seg vrange.

Likte du det du hørte? Jeg håper at jeg kommer tilbake med en ny episode om 14 dager med en ny pinneperson. Vær med fra starten, dette blir gøy. Og - har du innspill til noe, vær så snill, ikke sitt og irriter deg over at jeg ikke gjør det bra nok, fortell meg det og jeg lover å prøve å gjøre det enda bedre.

5 kommentarer:

 1. Wøy! Norsk strikkeradio igjen! Her har det vært en ledig nisje! Fortsett med det!

  SvarSlett
 2. Mmmarianne29.12.13

  Jaaaaaaaaa! Beste nyheten denne jula, altså! Gleder meg til å lytte! :-D

  SvarSlett
 3. Wow, bra tiltak :)

  SvarSlett
 4. Mmmarianne5.1.14

  Hei igjen!
  Nå har jeg kosa meg med den første episoden, og den var helt nydelig.
  Synes prosjektet med intervjuer høres interessant ut, og du stiller fine spørsmål, og fyller på med passe oppfølgingsspørsmål, så det flyter fint :-)
  Håper du kommer til å dysse på litt av din egen strikking og spinning etterhvert :-)
  Gleder meg til neste episode!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...