3.12.13

Desember-rydding, del 1

Desember er en fin måned å rydde i skapene. Ikke sant? Eller å lage seg litt plass. Eller rett og slett bare rekke opp de strikkeprosjektene som det aldri blei noe av.

Jeg har flere enn jeg ønsker å nevne, egentlig, og ingen av disse er lagt inn på Ravelry engang - der er det blitt en tendens til at man ler av sånne som meg, som har så mange strikkeprosjekter ... *host421host*

So, off with her head!

Først ut er et babyteppe som aldri blei noe av. Det skulle bli et dobbeltstrikka teppe, jeg tok til og med kurs på Craftsy for å lære teknikken. Og kurset var bra, men teknikken suger. Tid.


Garnet er for fint til bare å ligge, det er Skinny Bugga! fra amerikanske Cephalopod yarns, i en nydelig rødtone, Strawberry Crab, og offwhite.


Så ut gikk pinnen på 2,75 mm.


Og fordi jeg er litt slapp, da det knuta seg tilslutt bare kutta jeg det og kasta de 2 grammene.


Og det beste? Da kunne jeg bruke garnet til å legge opp til noe jeg hadde lyst til nå, i stedet. Det skal bli en ovenfra og ned genser som jeg skal komme tilbake til ved et annet høve.

Felisia har også blogget om opprekking, og Mimouna. Si ifra hvis du er med på turen mot et reinere nytt år?

Det kommer til å bli så deilig å møte januar uten strikkeprosjekter som gikk i dass på pinnene. Med plass til nye.

4 kommentarer:

 1. Hoho her kjente jeg meg igjen, sånn sitter jeg også nå, graver i gamle strikketøy og prøver å gjøre ferdig påbegynte ting fra året som var :)

  SvarSlett
 2. Flirer litt nå, jeg. Det er en tanke som har ramlet litt i hodet mitt også i det siste, og ikke bare det, jeg holder på å strikke en ny genser av en det aldri ble noe av. Mange flere prosjekter står for tur, og så hadde jeg tenkt å strikke ferdig de som fremdeles har en mulighet:)

  SvarSlett
 3. Ja, såklart, jeg rekker opp masse. Hele tiden. Må jo prøve ut diverse, og det som ikke funker, rekker jeg opp sporenstreks. Så vasker jeg garnet - da blir det godt som nytt og ofte bedre, og så er det på'n igjen med noe annet. Sånne prosjekter kommer aldri på Raveldy hos meg heller - for jeg syns det er så uoversiktlig hos folk som har hundre WIP-er øverst før du kommer ned til det de faktisk har gjort ferdig. Miranda-genseren jeg strikket nylig, var en halv flettevest i sitt forrige liv, for eksempel. Men noen prosjekter får ligge og modne - som vin - de blir bare bedre av å ligge litt, og til sist blir de ferdige. Det bare tar litt tid, her hos meg.

  SvarSlett
 4. Livet er for kort for dobbelstrikka babytepper, mener nå jeg!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...