1.8.09

Raumagarn nr. 505

Etter nesten å ha kommet halvveis i sokke-samstrikkinga 52 sokkepar på 52 uker, var det godt å hvile strømpepinnene litt og heller strikke rundt. Og rundt. Og rundt. Og så på pinner 3 mm da ... Jeg er nesten oppe ved armehulene allerede på det som heter Helgedagskofta fra Mølster, eller også kalt Raumagarn nr. 505.

Jeg finner ikke noe bilde av den på nettet (wow!) så kanskje min blir den første? På nettet, altså?


Jeg strikker den i Wollmeise, naturhvitt og rabarbra (melert i oliven og rødlig), og etter mønster, altså ingen modifikasjoner så langt. Siden den har omtrent samme maskeantall i medium som jeg brukte i Mariusgenseren min, tenkte jeg at den vil passe meg.

Eller?


Nå ja, det gjenstår å se ... (Takk Knit-Marie som forer meg med disse gullkornen ü)

7 kommentarer:

 1. lykke til med kofta i allefall - så lekkert at du bruker melert/flerfarget garn i tillegg til hvitt :) gledere meg til å se resultatet :)

  SvarSlett
 2. Oj, den var sannelig fin! Den har jeg aldri sett før - er det en ny eller gammel oppskrift?
  Flotte farger - som alltid!

  SvarSlett
 3. Hei igjen og takk for tilbud! I 4. etasje på Bislett har jeg vært før - hadde en venninne som bodde der i 1982... ;-) (Husker ikke adressen, men det var i 4. etg.). Nå drar jeg på ferie - skal sitte på en hytte og sture i regnværet, uten nettforbindelse, men med masse garn og pinner. God søndag!

  SvarSlett
 4. heh. glimrende tegning! (gjelder ikke meg, selvsagt ... ehhhh neida ...)

  genseren blir kjempebra! nuudelig!

  SvarSlett
 5. Anonym4.8.09

  Gleder meg virkelig til å sjå den ferdige kofta (det tar nok ikkje så lang tid, om eg kjenner deg rett).. :D

  Fjellklatring og strikketøy har eg praktisert før, forresten.. Det er berre det at det har blitt lite med fjellklatring i sommer óg ;)

  SvarSlett
 6. Å som jeg gleder meg til å se den ferdige kofta, kommer vel ganske snart, du er jo så kjapp med pinnene! Si meg, strikker du hele tiden? Lekkert garn du bruker, blir sikkert superfin...
  Føler meg forresten nesten ikke truffet av tegningen...

  SvarSlett
 7. Den koften gikk jeg og tittet på leeenge for lenge siden, men det ble aldri til at jeg laget den. Den blir sikkert fin i melert garn.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...