15.8.09

Fryd & gammen!

Mannfolk, garn og første offisielle oppdrag på en gang? Det er et skikkelig Kinderegg det, jo!

I vinter gikk Homopulevotten som en farsott på Ravelry og på forumet Hobbyboden, og jeg strikka flere utgaver av den (lurer på hva det sier om meg?), blant annet i garnet Wollmeise. Utpå våren spurte hun som står bak garnet Wollmeise, Claudia, meg om jeg kunne tenke meg å strikke et par votter i størrelse tommerhogger som kunne brukes i et kalenderprosjekt mannen hennes hadde på gang.

Jeg hater å strikke på oppdrag - jeg får svettetokter bare ved å tenke på det, men æren! Æren, av å ha blitt spurt av verdens heteste garnfarger var så stor at jeg bestemte meg for å prøve.


Vottene er strikket på pinner 2 mm i Wollmeise Midnatt og hvitt. Det er nederlandske Anne Rutten som har designa dem, en kjempehyggelig nederlandsk jente.

Dessverre hindrer kopirettmessige komplikasjoner meg å vise vottene mine på "julenissen" i desember, men hvis du har lyst på en veggkalender som veldig få andre har maken til, som antageligvis kunne vært plassert på et arbeidssted der humoren står i førersetet og som vil være en pryd hele året i tillegg til at det støtter en god sak, løp og kjøp en her. Du vil ikke angre :)


Earlier this year I was asked if I could participate with a pair of mittens in a calender project organized by the husband of Claudia of Wollmeise. I am not a very good person when it comes to do things when I am asked - outside my work. I knit for fun and when I have to do things it looses the fun for me. But there is always the one project that bend the rule, and this was one of those. I said yes, knitted a pair and sent it off.

And now my mittens warm Santa Claus in December :D

Because of copy rights I can't show him and my mittens, but don't let that stop you: If you want a whole year of beautiful men in beautiful knitted (minimal) garments and yarn (all Wollmeise of course!), run and buy your own calender for 2010 here. And while you are at it, why not buy one for a good friend too, the money from this project will go to Terres des Hommes.

Only the picture of Mister January is worth it!

7 kommentarer:

 1. Hej igen! Vilket roligt mönster på vantarna, karlarna i familjen var verkligen förtjusta i dessa haha:)

  SvarSlett
 2. En stor ære å bli spurt, absolutt!

  SvarSlett
 3. CONGRATS on Mr. December!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med forespørselen. Det er virkelig en ære, og etter min mening fortjener du den.

  SvarSlett
 5. Beautifully knit mittens. I have never seen that design before.

  SvarSlett
 6. De kunne ikke funnet en bedre kandidat for et slikt ærefult oppdrag! Vottene er kjempefine.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...