13.8.09

Lunsj er servert ...

... og på menyen står rosa med en tøtsj av lilla. Og jeg som ikke visste at jeg likte rosa engang! Jentefargen og alt. Jeg tenker ikke på meg sjøl som jente, men som voksen. Det har jeg gjort siden jeg var 12. Så kanskje jeg går i barndommen? For jeg liker dem virkelig godt :D


Garnet er fra venstre: Sanguine Gryphons Bugga! fiberphile Alchemy, Juliespins Surprise Sock Cool, Sundaras Sock , Hedghogs cashmere/merino og Sanguine Gryphons Traveller. Den at rosa kan være så variert, og tenk at det går an å lage sokker av så vakkert garn!

Hva bildet viser er forøvrig at jeg er langt på etterskudd med garnforbruket mitt. Jeg har omtalt meg sjøl som garngris tidligere. Jeg har lært et nytt uttrykk for sånne som meg ... garnhore ... ups!

And don't even like pink. That's what I thought at least. But looking at my beautiful pinks stash of the best sock yarn ever made, made me think again :)

9 kommentarer:

 1. Dette er jo godterier de lux! Det er jo ikke rart at vi (jeg!) ikke strikket sokker tidligere da det bare var dette harde, tykke sokkegarnet som skulle brukes.

  SvarSlett
 2. Haha, mannen kommenterte syrlig en kveld; -du strikker mye rosa/lilla til å liksom ikke like rosa, avslørt?

  SvarSlett
 3. hihi - du kan da vel ikke være "garnhore"!!! du kjøper jo garn, du selger jo ikke :) du virkerlig iallefall til å være "garnlykkelig" - vise ord fra mammadragen som ogå liker rosa!!!

  SvarSlett
 4. :) :) :) :) .... all gorgeous!

  SvarSlett
 5. Wow - those are beautiful together. I cannot wait to see what you make.

  SvarSlett
 6. Haha, ja du går nok i barndommen - det må man kunne unne seg i ungdommens vår! Ellers syns jeg garnSAMLER er et mer passende ord, spør du meg. Har du like mange nøster i alle farger?
  Fikk faktisk mitt første rosa nøste i posten her om dagen jeg også, fra The Woolen Rabbit, og har lurt fælt på om jeg skal bestille fler. Går det en rosa bølge over landet?? Før lo vi av de hvite tennissokkene som aldri passet inn, nå blir det rosa stripe mellom jeansen og joggeskoa. Stilig!
  (Det var jo en god del cerise og lilla også i samlingen din - nydelige farger!!!)

  SvarSlett
 7. I det siste har jeg også valgt rosa og lilla! Jeg tror det er sommeren som gjør at jeg plutselig velger de fargene ;)

  SvarSlett
 8. Ååå, for noen nydelige garner du har der. Glær meg til å se noe oppstrikket.
  Har en drøm om en gang strikke i sånnt garn jeg og men kjenner jeg meg rett så blir det liggendes, tørr ikke å bruke det, skal vente på det perfekte prosjektet.
  Snart så ser vi vel et par rosa sokker her kan jeg tenke meg.

  SvarSlett
 9. Ja, da e jammen æ og blitt jente, - disse va nydelige!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...