9.2.09

After skiing

Sånn så badet vårt ut etter skituren på lørdag. Og etter at snille mannen hadde hengt det våte tøyet opp etter oss :)

Jeg er så kald på hendene før sirkulasjonen kommer i gang at jeg bruker to votter over hverandre, votten Very Terhi av Yarnissima og enkle votter strikket av Supernøtts hjemmespunnede garn. Så er det lua Felicity, og halsvarmeren Thermis - i Wollmeise. Selbuvotter til mannen selvfølgelig, og hans ullundertrøye og ullskjorte. Den fine lua kjøpte han på Island for noen år siden, og hadde han ikke allerede vært gift med meg ville han gifta seg med den, tror jeg ;)

Bruker du det du strikker?

Some of my knitted items hanging in the bathroom after skiing. I find it satisfieng that we actually use them :)

8 kommentarer:

 1. Hei, jeg bruker det jeg strikker, men har på ingen måte en like imponerende produksjon som deg :) Du er bare helt guru, altså! Hvis jeg har på meg én (mener selvfølgelig ett par, som i votter eller sokker)strikket ting er jeg fornøyd jeg. Men jeg er en enkel sjel. altså. EN dag skal jeg også ha en sånn produksjon som deg:) Ha en fin uke.

  SvarSlett
 2. Fint after ski-bilde! :)
  Jeg bruker det jeg strikker ja, men opplevde i fjor at et par halser o.l. ble liggende etter et par gangs bruk. Da ga jeg det heller bort til venner - som ble kjempeglade. Synes det er trist hvis noe man bruker så mye tid på ikke skal komme til nytte ...

  SvarSlett
 3. Strikk in action...eller i allefall etter action. Joda jeg bruker det meste jeg strikker, har en stor haug i gangen som jeg roter litt i hver dag før jeg skal ut. Gir glede å kunne kle seg med fine plagg jeg har lagt arbeid i.

  SvarSlett
 4. Klart jeg bruker det jeg strikker! Ellers rekker jeg det opp - jeg liker ikke ressurssløsing. Dattera har blitt frastjålet to par votter som jeg har strikket til henne - og jeg håper da inderlig at tyven bruker og har glede av vottene og at de ikke har havnet i søplekassa!

  På skitur og til snømåking bruker jeg imidlertid IKKE favorittvottene. De blir så lett slitt ut, og det er jo trist - jeg vil helst at de skal vare evig... Men jeg bruker også to par ullvotter utenpå hverandre for å holde varmen - pluss overtrekksvotter! Sånn er det å være en frossenpinn.

  SvarSlett
 5. Anonym10.2.09

  Morsomt bilde :) Joda, sånn ser det ut hos oss også, og det er mye hjemmestrikket, ja! Men jeg er litt flau over å si at favoritt-vottene min allikevel er et par tykke, myke, fluffy votter fra en veskebutikk i byen *fnis* Ikke si det til noen... jeg tror nemlig det ikke er mye ull i dem heller......

  SvarSlett
 6. BenteB, kanskje du lider av samme sirkulasjonsfeil på henda som Annepålandet og meg?
  Anita K, one day, one day ;)
  Siena, vi har heldige venner. Vi strikkere.
  Ane, sånn har jeg det også. Jeg har et par kurver på hylla i gangen som jeg titter igjennom, og blir dritirritert på meg sjøl hvis jeg akkurat den dagen skulle hatt den lua. Og har gitt den bort ;/

  SvarSlett
 7. Jeg bruker det jeg strikker og jeg bruker det du strikker. Varmer mye bedre en kjøpte varer med masse ekkelt akryl i.

  SvarSlett
 8. Selvfølgelig bruker jeg det jeg strikker! I hvertfall en del av det ;) FB-sjalet mitt, selbuvottene som matcher vinterjakka mi og ullsokker bruker jeg nesten hver dag. Ja, så bruker jeg den ene calorimetryen min ganske mye. Noen ganger så fenger ikke ting like mye som jeg hadde tenkt.. Da hender det seg at jeg gir det vekk eller rekker det opp. Liker at ting blir brukt :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...