3.2.09

I kurven hjemme er det garn

Og dét er det største problemet jeg har ... Jeg står i døra til garnrommet mitt (å kalle det hobbyrom blir helt galt, det er et garnlager), og alt som ellers plager meg forsvinner fordi jeg blir så glad når jeg ser alt godteriet. Håp og drømmer, er det, og som gjør meg lykkelig :D)

Men når det er sagt: I det siste har det plaget meg litt at jeg strikker på så mange prosjekter på samme gang. Så jeg har skrevet bak øret at det jeg virkelig vil er å gjøre ferdig de tre store sjalene som jeg har på pinnene nå før jeg starter med noe nytt. Februar, tenker jeg, er en fin måned å gjøre ferdig ting, fordi premien kommer fortere :)
Premien? Å få starte opp med en genser. Og ha gjort ferdig tre store sjal.

I will use February to finish three large knitting projects.

4 kommentarer:

 1. Genser neste prosjekt? Jeg venter i spenning!

  SvarSlett
 2. Det er morsomt å starte nytt, men jammen er det en særegen følelse å gjøre ferdig. Lykke til.

  Gleder meg til å se genseren, blir det noen hint å få?

  SvarSlett
 3. Aha, der står det jammen svart på hvitt! Jeg er i ferd med å bestemme meg for å ta utfordringen.... Nå skal jeg dra fram to stk. jakke-ufoer. (egentlig burde jeg lagt meg snart) takk for ikveld, håper jeg ikke skravla deg i senk... ;)

  SvarSlett
 4. Anonym3.2.09

  Ferdigstilling av store prosjekter gir en god følelse, men det du sier om følelsen når du ser inn i garnlagret - det er en følelse jeg kjenner igjen!

  Lykke til med februarprosjektene!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...