18.2.09

Jeg skal på posten og hente garn, juhuu!

- Trenger du mer garn?
- Nei.
- Er det mye garn?
- Nei, ett nøste, sokkegarn fra USA.
- Skal du på posten og hente ett nøste sokkegarn?
- Ja. Juhuu!
- Ja, ja, du om det.

12 kommentarer:

 1. Åååhhh! Løp til posten! Jeg har full forståelse, også til tross for at det 'bare' er ett nøste ;o) Skulle ønske det var meg....men jeg må ned i kjelleren og rydde unna masser av gammelt rot...

  SvarSlett
 2. Jeg er litt misunnelig(det er ikke pent)... ;O)

  Jeg kunne tenkt meg pakke med garn fra USA jeg også...

  Kos deg!

  xoxo

  SvarSlett
 3. Kjekt med forståelsesfulle samtalepartnere...;-)

  SvarSlett
 4. hihi, var dette en imaginær samtale som fruen med pinnene hadde med seg selv eller noen andre??? venter spent på bilde av garnnøstet fra junaiten jeg :)

  SvarSlett
 5. Anonym18.2.09

  Jammen, den forstår jeg godt! mannen henter jo selv "Smådingser" på poster, som er til bilen....et eller annet sted.....! Var det fin farge på garnøstet ditt da?

  SvarSlett
 6. Anonym18.2.09

  Garn i posten er alltid spennende for da er det som regel mer eksklusivt enn det man får kjøpt i "butikken neri gata".
  Regner med at det nøste er litt større enn de vanlige 50 grams.

  SvarSlett
 7. Jeg skjønner ikke de tollbestemmelsene jeg??? Er det som å vinne/tape i Lotto omtrent, eller er det jeg som har misforstått?

  SvarSlett
 8. Anonym19.2.09

  Får man noken gong nok garn? Nei.. ;)

  SvarSlett
 9. du er så kjapp ar pc,n streiker hver gang den kommer hit,Ikke bare strikker du fortere enn jeg klarer snu meg , en gang var jeg kjapp , den gangen en drev garnbutikk hadde 4 barn og jobba som sykepleier om natta fordi garnbutikken fikk bogerud som konkurent, og du husker hva slags garn de hadde i starten , grøss, men altså, jeg begynte på vottene dine i lanett, og nå er den norske versjonen borte og jo da en gang kunne jeg engelske nok til å skjønne den engelske , men om du stikker hodet inn på min sidet , som er mer olga mikalsen enn sarah brightmann når det gjelder crosssover blogg så vil du skjønne hvorfor hodet er fullt av vatt og strikking går sakte og funnet av votten gjorde meg like lykkelig som 3 rette på lotto kupongen, har du den på norsk enda...og hva slags garn kan vi vanlige dødliige bruke på elgpulehomo eller var det rein, vottene ...jeg elsker å hate bloggen din , tvilsomt kompliment ,men du er såpass kjapp i hodet at jeg tror du skjønner
  og posten for et nøste ...hehe det nøste skulle jeg gjerne sett.

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Anonym24.2.09

  Juhuu! Jeg er så glad for atjeg har en kjærest som har kjørt til Oslo for å hente en liten del til en stereoangg-kabel (hvis jeg skjønte rett) for at den ikke skulle bli sendt tilbake etter tabbe fra budet (han fant ikke fram)

  Han kan aldri aldri se på meg som snål for at jeg jubler over et nøste, hehe;-D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...