6.2.09

Hysj, jeg tenker!

For snart to tiår siden strikket jeg denne genseren. Det er nok den siste genseren jeg strikka. Noe av grunnen er nok at den var ment til en voksen dame, men endte opp som eldsteguttens. Sånn er det med meg og gensere, de blir alltid feil.

Men en av målsetningene jeg har for i år er å strikke en genser på nytt. Jeg har allerede prøvd, fått hjelp og det gikk ad undas. Så da prøver jeg selvfølgelig på nytt.

Kaos tipsa meg om at det kan være lurt å begynne med armen ermet først. Og jeg som trodde det var juks å starte med det kjekkeste ;)

Siden jeg er godt på raglanfelling, og er god på mønsterstrikk, så gjør jeg et forsøk på å koble disse fordelene i denne genseren No Chicken - i hønsestrikk (du bare må følge denne lenka og se alle de fantastiske mulighetene!) ;)

Chicken Knitting
Well, that is at least the translation of this type of knitting. Very modern in Scnadinavia and the growing feminism in the 1970ies. As I am very bad at sweater knitting I'll start with something I am good at: stranded knitting and raglan.
Wish me luck :)

7 kommentarer:

 1. Anonym6.2.09

  Good luck stranded lady! I am sure you can make a chicken look best with your knitting!

  SvarSlett
 2. Flott mønster og kjempefine farger!! God helg:)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker hønsestrikk - tøft gjort å strikke en hel genser med det! Skal bli spennende å se fremdriften. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Best of luck!
  It looks beautiful.

  Johanne

  SvarSlett
 5. Oh, I can't wait to see this project progress! :-)

  SvarSlett
 6. Med ditt tempo og dine ferdigheter er jeg helt sikker på at det blir å gå som en drøm! Lykke til!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...