22.2.09

FO: Shalom

Malabrigo-garnet jeg fikk i bytte av Borntoknit ble brukt til å strikke Shalom. Jeg er veldig fornøyd med denne vesten/kortarma jakka, men dessverre er den for liten for meg, så jeg får bruke den som utgangspunkt for en ny en, seinere. Akkurat nå er alle vester/jakker/gensere erfaring for meg. Garnet er altså Malabrigo Worsted, 200 gram og strikke på pinner 7 mm. Den sitter fint i halsen og lengden er perfekt å ha over en hvit skjortel. Ermehulene er også helt riktig for meg. Men neste gang må jeg legge til flere masker oppe så den kan dekke brystet og gå rett ned i stedet for til side som en gardin.
Det hadde sikkert også vært veldig fint å plukke opp maskene rundt ermene og strikke noen omganger nedover.

I am very happy about this Shalom Cardigan, and I'll modify another one to suit me as this is too small.

15 kommentarer:

 1. Overtar den gjerne jeg :-) Bra du får øynene opp for større ting

  SvarSlett
 2. Superdubert, jeg tar den med på tirsdag!

  SvarSlett
 3. Den ser i hvert fall fin ut, og nydelig farge! Har hørt mye skryt om Malabrigo, men har ikke fått prøvd det selv enda. Kan du ikke bare rekke den opp og strikke en som passer? Det er jo ergelig å ikke få brukt den!

  SvarSlett
 4. Annepålandet, jeg klarer ikke å rekke opp. Jeg har aldri klart det, jeg er sikker på at det er noe galt med meg, men sånn er det :(

  SvarSlett
 5. Anonym22.2.09

  Den så helt nydelig ut.
  Jeg så et eller annet sted en som hadde laget sin andre med 3 knapper i setdet for en for å få den til å sitte bedre, etter hennes smak. Det var også fint.

  SvarSlett
 6. Q, ja Synnøve har vært med på en KAL som blant annet gikk inn for å lage den litt større og med mulighet for tre knapper. Jeg oppdaga muligheten litt for sent, men det er det jeg planlegger neste gang. I garnet Alfa som jeg syns ligna veldig på Malabrigo faktisk.
  I'll be back :)

  SvarSlett
 7. Men är du redan FÄRDIG? Det var värst.

  Jag tror att jag gjorde det bästa bytet. De där fina mönsterhäftena räcker länge. Jag tittar lite i dem varje kväll. Samt försöker lära mig texten till "Selbuvott-sången". Norway rules!

  Säg till om du vill att jag ska skicka mer Malabrigo.
  Det finns säkert flera fina norska mönster!

  SvarSlett
 8. Anonym24.2.09

  Har sett denne på noen ganger og hvis jeg husker rett så skal den være litt som du beskriver din ser ut nå. Men jeg ville nok gjort som deg, for jeg liker at det blir dekket foran:-)

  Veldig fin ble den uansett!

  SvarSlett
 9. Veldig fin Shalom. Eg liker berestykket veldig godt på denne modellen. Snittet på denne jakken/ vesten er vel bare slik at den deler seg framme. Slik ser det ut på dei fleste prosjekta med denne på ravelry i alle fall. Har også lyst å strikka den, men veit eg må foreta meg noko for å få den meir "dekkande" framme.

  SvarSlett
 10. Anonym24.2.09

  Vesten ble nydelig, ser den alt har fått ny eier. ;o)

  Mener det var Malin som laget en som kunne lukkes. Hun la ut beskrivelse på bloggen også. Tror Kate også strikket en lukket versjon.

  SvarSlett
 11. Anonym24.2.09

  Denne må jeg strikke, den er super!

  SvarSlett
 12. Anonym25.2.09

  Den ble lekker :-) Men, jeg møtte på det samme problemet selv, den henger til siden som en gardin, og det passer ikke en til tider bulkete kropp. Derfor ble lillemor en jakke rikere.
  Det er litt synd, for den er ganske så flott på :-)

  SvarSlett
 13. Så fin! Men synd at den ble for liten. Men - så ble du en erfaring rikere...

  SvarSlett
 14. Nyydelig farge og jakka var berre lekker:)

  SvarSlett
 15. Anonym18.3.09

  Jeg har også strikket SHALOM, og ble veldig fornøyd, men jeg forstår deg, jeg. Min er også en "gardin" men jeg bruker den for å ha varme over skuldrene istedetfor å ha et sjal der, som jeg må passe på ikke sklir ned.
  Enjoy Berlin!!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...