24.1.09

Nordiske føtter haster avgårde

Siden vi ikke har bil handler vi sammen på lørdager. Og da gjelder det å være tidlig ute. Særlig i Bogstadveien (som er vår handlegate). Ikke bare blir det fullt av folk der etter 11, men det virker som de som jobber i de forskjellige butikkene får høyere og høyere kinnben utover dagen.

Så det gjelder å komme seg dit fort! I dag hadde vi en hyggelig opplevelse, vi traff på en butikkmedarbeider som både var dyktig og som ikke så på oss som kravlende krek. Kanskje den såkalte finanskrisa gjør noe med folk? Til og med folk som jobber i Bogstadveien?

8 kommentarer:

 1. hva mener du med at de får høyere kinnben utover dagen? at fjeset er stivna etter all smilinga ? :)

  SvarSlett
 2. hva skjedde med dine nordiske føtter i går? :) go´ helg :)

  SvarSlett
 3. Anonym25.1.09

  Har ei utfordring til deg på bloggen min, viss du vil då!? :)

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Mammadragen, med høye kinnben mener jeg snobbefaktoren ... jeg er ikke noe glad i Bogstadveien, jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg føler meg alltid som dritt etter å vært å handla i butikkene der. Men hvor skal jeg ellers handle?!
  På fredag? En dårlig dag. Men hyggelig at jeg var savna ;D

  SvarSlett
 5. Anonym25.1.09

  Du vel sjølv om du vil hente bildet i photolibrary på Mac'en, eller på Flickr ;)

  SvarSlett
 6. Haha, syns du er litt forutinntatt mot folk som jobber i Bogstadveien? Husk at snobber er også folk!

  SvarSlett
 7. Annepålandet, kan man kalle det forutinntatt når det er basert på erfaring? Jobber du der, eller kjenner noen? Man skal alltid være forsiktig uansett, men jeg kunne faktisk tenke meg å lage en helt egen blogg, jeg, basert på opplevelsene jeg og familien har hatt i Bogstadveien!

  SvarSlett
 8. Neida,jeg hverken jobber, bor eller handler i Bogstadveien jeg. Har bare vært der noen få ganger med datteren min, så jeg har ingen erfaring derfra. Hadde vært ustyrtelig morsomt med en blogg om Bogstadveien - kan du ikke lage det?! Syns nemlig snobberi er litt morsomt jeg...

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...