17.12.10

Svensk julesamstrikking - bli med!

Den svenske strikkeforeninga Sticka har ikke advenststrikking i år, men julesamstrikking (KAL). Og ikke hvilket som helst mønster heller, men en slags variasjon over mitt (og mange andres, bare for å ha sagt det) Tistelsjal.
Men dette er så vakkert at dette skal i hvert fall jeg være med på. Det røde og hvite under er strikka i Finull, og så har de bilde av et annet som er strikka i Kauni.


Mellom 20. desember og 20. januar legger de ut mønsteret (i biter, tror jeg?) med forklaringer underveis og hjelp og tips. På Ravelry har Sticka en egen gruppe som diskuterer framdriften.
Etter 20. januar 2011 blir mønsteret lagt på medlemssidene og ikke lenger tilgjengelig for oss som ikke er medlemmer. Men alle kan være med, også norske :)

Er det ikke vakkert? Bli med da vel? Jeg skal strikke av det i for meg nyoppdaga norske garnet Botany, men ikke strikk i rødt og hvitt for det har jeg lyst til ;)

8 kommentarer:

 1. Helt underbar sjal!!

  SvarSlett
 2. Så vakkert, men for en jobb det må være.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Gisp! Dette var fristende og avskrekkende på samme tid! Helt nydelig sjal og for en jobb, det må jo være deilig å ha fått ferdig et sånt kunststykke!

  SvarSlett
 4. i'll go translate this post in a minute. but i just have to say how beautiful this blanket is! i get the sense that there is a knit-along that i need to learn a new language for, but the blanket might be worth it!

  :o)

  SvarSlett
 5. Veldig fristende, og utrolig vakkert sjal!
  Men fornuften seirer - jeg er allerede på etterskudd med to KAL-er jeg er med på, pluss div UFO-er i strikkekurven. Dessverre.
  God søndagskveld!

  SvarSlett
 6. For ett flott sjal! Fant bloggen din via blogglovin, og ble så kjempeglad! Gleder meg til å følge den flotte bloggen din videre!!:)

  SvarSlett
 7. Vakkert! Og langt utenfor grensene for min tålmodighet. Me jeg gleder meg til å se resultatene!

  SvarSlett
 8. Et teppe er et for stort strikkeprosjekt for meg nå.

  Teppet er nydelig!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...