21.12.10

Teststrikker søkes // funnet :)

Redigert: Teststrikker er funnet, takk :D
---------
Ja, det er lov å håpe sjøl i den søte juletid, ikke sant?

Jeg har strikka disse sokkene som heter Jessi (Ravelry-prosjektlenke), og er en variant av en tidligere Jessi (flickr-bilde) jeg lagde for noen år siden. Siden jeg skal publisere disse som mønster - gratis denne gangen - så trenger jeg noen som kan strikke igjennom mønsteret. 

De er strikka på pinner 2,5 mm og en forkorta rader-hæl så det er ikke sånne supervanskelige, superdetaljerte sokker. Men du må kunne strikke mønsterstrikk, og du må kjenne til tå-opp, forkorta rader (w&t) og helst også strikka felling (at du lager en vrangbord som brettes ned på baksiden og felles ved å plukke opp en maske, strikke sammen og strikkes sammen foregående maske). 

I disse sokkene har jeg eksperimentert med dominerende farge så mine sokker er likt strikka, men fargene er holdt motsatt gjennomgående så den ene har fått blå striper og den andre hvite.
Hvis du strikker dem så hadde det vært fint om du kjente til dette prinsippet, og velger én dominerende farge på begge sokkene.

Mine er strikka i Wollmeise Twin, men du kan velge akkurat hvilket garn du ønsker. Blir de mindre eller større så er ikke det viktig for mønsteret uansett - det er det som heter tilpassa ;)

Send meg en e-post på theneedlelady@gmail.com.

Og ja, det hadde vært fint om de (i hvert fall én for å ha gått gjennom mønsteret) kunne være ferdig i løpet av en måned, og du får en liten takk fra meg for å ha gjort jobben.

15 kommentarer:

 1. Sokkene er kjempefine, og jeg ser jo at det er et poeng med dominerende farge når man strikker slike striper. Men jeg har aldri giddet å bry med om det.. syns du jeg burde? Uansett har jeg ikke tenkt å tilby med som teststrikker:-) Det er fullt av kjappe, sokkestrikkende damer (og menn?) der ute, så du får nok hjelp.
  God solsnu!

  SvarSlett
 2. Det enkle svaret er, nope. Det er bare det at jeg blitt hekta, enda en grunn til at du ikke skal begynne med det, for jeg brøy meg heller ikke om det tidligere og jeg syns livet var vel så bra da.
  Dessuten tror jeg at dette vil jevne seg ut ved bruk? Noen som har erfaring med dette?

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke flink nok til mønsterstrikk (og har en nyfødt baby...), så det blir ikke meg denne gangen. Men strikka felling fikk jeg lyst til å prøve!

  SvarSlett
 4. ...og fine sokker, glemte jeg å si (ammehjerne :)

  SvarSlett
 5. Ser at du fått deg teststrikkere, så bra!
  Da jeg har smerter i hendene akkurat nå så kunne jeg uansett ikke meldt meg men håper jeg kanskje kan prøve meg på dette mønstret litt seinere. Jeg syns disse sokkene var nydelige og utroligt fine farger.
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  Pernilla

  SvarSlett
 6. Gleder meg til mønstert kommer, ser veldig fint ut! :) Om du trenger flere teststrikkere er det bare å ta kontakt :)

  SvarSlett
 7. Åååå så fine! Får vel prøve å strikke de og etter hvert når jeg er ferdig med ekornsokkene ;)
  Du får ha lykke til med teststrikkeren og en riktig goooood jul! Takk for at du er så inspirerende!
  Stor juleklem :))

  SvarSlett
 8. utrolig fine,men høres litt vanskelig ut for amatør strikkere som meg:p

  SvarSlett
 9. Visst är det intressant vilken färgeffekt det ger! Har en tröja med 10 cm mitt på ryggen där jag hållit garnet på annant sätt än resten av trölan...

  SvarSlett
 10. Åh vilka fina sockar :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med tesstrikker.

  Jeg fikk prestasjonsangst av å lese hva man måtte kunne og har erkjent at jeg fortsatt har mye å lære også innenfor strikkevitenskap.

  Fine sokker!

  SvarSlett
 12. those socks are unbelievable beautiful...breath-taking..
  ciao ciao Christa

  SvarSlett
 13. Hold op hvor er de fine - jeg VIL til at elske og strikke sokker - for sådan et par skal mine futter da forkæles med.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...