2.10.07

Æsj! Mangler 5 gram :(

Skal bare klage litt ... Ikke mye, bare si at jeg har fått et lite problem.

Jeg har kommet over fantastisk mange flotte sokkemønstre på nettet, og selv om jeg neppe trenger flere ullsokker og selv om jeg liker godt bare å strikke den ene av paret for å strikke på noe som er vakkert så er det irriterende når jeg først har bestemt meg for å strikke et par at det ikke er nok garn.


'I love Gansey'-sokkene er et mønster man får når man deltar i Six Socks Knitalong, og det skal være nok med 100 gram. Men det er kanskje for folk med forskjellig lengde på føttene ;/ Eller kanskje designeren bare glemte å nevne at det er et flott bidrag til Single Sock Liberation Movement ...

Bare for å ha sagt det, garnet er fantastisk (fra handpaintedyarn.com), og mønsteret er også utrolig vakkert. Jeg har bare ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre: Strikke den andre og spe på med noe annet garn på tåa? Legge den bak meg, det er likevel bare en gul sokk?

--- Ed 8.10.07 ---

Har bestemt meg for å legge denne - gule - sokken bak meg. Jeg syns mønsteret er veldig vakkert så ved høve skal jeg strikke det igjen. Jeg har til og med funnet meg et annet garn.

Og hvem vet, kanskje det dukker opp mer gult garn en eller annen gang i min framtid?

7 kommentarer:

 1. Anonym2.10.07

  Strikk den andre og spe på med noe annet på tåen! Det er bare fem gram, hvem sier at strikking er en eksakt vitenskap? ;-)

  SvarSlett
 2. Å mangle 5 gram er utrolig irriterende! Om ikke annet så føler jeg med deg :-)

  SvarSlett
 3. Man skal ikke undervurdere en strikkers angst for å gå tom for garn. Ser du har vært forutseende og veid garnet. Du er en luring!

  Kanskje noen har noen gram og avse et sted der ute i Bloggland?

  SvarSlett
 4. Anonym4.10.07

  Kjempelekre sokker, altså! typisk å gå tom for garn. men du finner vel en løsning...lur som du er!!

  SvarSlett
 5. Hm, irriterende. Smart tenkt å veie garn og sokk nr 1 først da må jeg si. Men strikk i vei og håp på det beste, og spe på med et annet gult garn.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 6. Anonym5.10.07

  Utrolig irriterende, og sånne flotte strøpmer..! Du kan ikke ta en Pippi da? En gul og en grønn strømpe..? Hehe..

  SvarSlett
 7. Lises, jeg hadde veldig sans for forslaget ditt, det ville ikke plaget meg det minste å hatt dem i forskjellig farge. Men da bør garnet være identisk så det likevel blir med stil. Jeg har ikke noe garn som er i nærheten å ligne engang, så jeg vet ikke hva jeg skal spe på med heller *sukk*
  Har i hvert fall prøvd meg på ravelry, de har en egen tavle der man kan bytte og selge/kjøpe garn. Men ingen respons ennå.
  Skal jeg virkelig bestille mer fra USA bare for den ene sokken?

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...