19.10.07

Paff? Poff? PIF!

Husker du filmen Pay it forward med Kevin Spacey, Helen Hunt og barnestjernen Haley Joel Osment fra 2000? Den handler om en gutt som tror på det gode i mennesker og sender en god gjerning videre til en annen person i den tro at alle gode handlinger vil føre til en bedre verden. Ja, stort tema, vi kan være enige om det, men nå har det funnet seg en form som også du og jeg kan delta i her i Bloggland. Bea skrev et innlegg om dette som fanget oppmerksomheten min.

Dette er formen det er støpt i:
"Jeg vil sende en håndlaget gave til de tre første som legger igjen en kommentar i bloggen min, og som spør om å få delta i en Pay it forward(PIF)-utveksling. Jeg vet ikke hva gaven vil bli ennå, og det er ikke sikkert du vil motta den verken i morgen eller i neste uke. Men jeg lover deg at du skal motta den i løpet av de neste 365 dagene. Det eneste jeg ønsker at du skal gjøre for meg er at du gir det samme løfte i din egen blogg."

Så hvis du har lyst til å være med i en internasjonal sammensvergelse som skal gjøre verden til et bedre sted - i hvert fall skal vi som deltar ha en hyggelig tid med å lage presanger til ukjente mennesker og motta gaver fra andre fremmede - så legg igjen en kommentar hos meg der du trygler om å få delta :D Så vil jeg sende deg noe jeg har skapt helt på egen hånd.
Adresser utveksler vi på privaten.

7 kommentarer:

 1. Anonym19.10.07

  den er jeg med på! det er ikke sikkert verden blir et bedre sted, men det gleder i hvertfall de personene det gjelder. :)

  SvarSlett
 2. Jeg er med på dette. Elsker den filmen og synes prinsippet er fantastisk. Sender deg en pm på HB.

  SvarSlett
 3. Så morsomt!
  Dette må jeg selvsagt være med på!

  SvarSlett
 4. Hei:)
  Så fin tanke. Lykke til med gaver utover.
  Ønsker deg ei god helg.

  SvarSlett
 5. Filmen var genial (sabla trist slutt). Og du har jo lenge levd etter dette prinsippet. Pelle og jeg er glade for det :-D

  SvarSlett
 6. Anonym20.10.07

  For en flott blogg du har! Hadde vært kjekt å treffe deg snart siden vi bor i samme by! God helg!

  SvarSlett
 7. Anonym21.10.07

  Å, det var jo en kjempeflott idè! Det kunne jeg også tenke meg å være med på. Men jeg ingen håndarbeidsguru, men andre gaver eller påskjønnelser kan vel også være koselig.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...