24.10.07

Kinderegg!

Egentlig er jeg ganske flink, mener jeg sjøl, til å gjøre ferdig større prosjekter før jeg setter i gang nye. Vi strikkere er litt forskjellige der, men jeg er sånn som liker kontroll og dermed må jeg ikke ha for mange prosjekter på én og samme gang. Så ja, det gjør litt vondt - på en god måte - å ha starta på Mystic Water Shawl når jeg har 'Muir' på pinnene. Men jeg har gjort noe galt til sistnevnte, jeg har valgt feil garn. Isager Tvinni Tweed er hardt som akryl og knirker ekkelt. Samtidig vet jeg med meg sjøl at rekker jeg opp vil jeg aldri komme til å legge opp til 'Muir' igjen. Så det er bare å holde stø kurs. Stø kurs som kaptein på to båter samtidig ... for jeg har starta opp med Mystic Water Shawl. Og dét, det er noe annet!


Garnet er Lace fra handpaintedyarn.com, strikkepinnene er akkurat passe størrelse og spisshet, og mønsteret er både vakkert og interessant. Skikkelig kos.

Og dere som har fulgt meg helt ned hit: Neste innlegg blir et spesialinnlegg så følg med, følg med ;D)

15 kommentarer:

 1. Anonym25.10.07

  Spesialinnlegg.. :D Det har i alle fall eg tenkt å få med meg!
  Du lager så mykje fint, sjal etter sjal og votter og sokker.. Snart får du status som strikke-guru, det er eg heilt sikker på! :)

  SvarSlett
 2. Anonym25.10.07

  Jeg må si jeg er imponert over energien og pågangsmotet du legger i vei med store og nydelige prosjekter på. Jeg får ikke tiden til å strekke til til småting engang...

  SvarSlett
 3. Anonym25.10.07

  Hvor finner du disse KAL'ene? :-) Jeg meldte meg på den Secrets of Chr.. men fikk så mange e-poster på tysk inn i innboksen at jeg meldte meg av igjen... Men mønsteret ble jo veldig fint. Hadde vært kjekt å vært med på noe sånt en gang, og veffal nå som jeg snart får lace-garnet mitt fra Handpaintedyarn :-D

  SvarSlett
 4. Anjanpanja, det hadde jeg også gjort. Ikke for det de er tyske, men det hjelper ... ;) Jeg var med på Mystery Shawl 3 med 6000 taletrengte medlemmer og det hadde vært helt umulig å få all den posten.
  Men de gode nyhetene er at du ikke trenger å få alt i postkassa di. Du kan inne på gruppa skrive hva du ønsker, også etter at du har meldt deg på kan du gå inn og forandre på dette. Sjøl mottar jeg bare spesielle e-poster.
  Gå inn på lenka My groups (Meine Groups), gå inn på lenka Edit My Groups (Meine Groups bearbeiten), og der kan du forandre og velge sjøl. Prøv en gang til :D

  SvarSlett
 5. Anonym25.10.07

  På en måte skjønner jeg deg, selv om jeg ikke klarer la være å ha masse prosjekter på en gang blir jeg stresset av det også...men jeg har stor tro på at du skal fikse dette altså!!

  Og det spesialinnlegget ditt ble jeg skikkelig nysgjerrig på!!

  SvarSlett
 6. Hei:) tatt en titt i bloggen din og her var det jammen mye flott. Jeg liker heller ikke å starte på noe nytt før det jeg holder på med ferdig...det blir ikke rett på en måte:) Ønsker deg en fin fredag, snart er det helg;)

  SvarSlett
 7. Anonym26.10.07

  Jeg må ha forandret personlighet de siste åra.....for før var jeg skikkelig kontrollfreak og gjorde alt ferdig før jeg begynte på noe nytt. Nå derimot, er det fritt fram for nye ting HELE TIDEN!!! Litt farlig, for det kan bety mange ufoer!
  Jammen, da må jeg huske på å se innom her igjen ganske snart......så spennende da!

  SvarSlett
 8. Hvor ser det smukt ud, jeg må igang med mit selv om jeg har projekter nok i forvejen. Men dit det frister for meget.

  SvarSlett
 9. Heia! I dag hadde jeg på meg Oktoberrosa sjalet på kongress og gjett om jeg fikk mange hyggelige kommentarer!?! ...Jepp! God helg til deg og jammen strikker du ikke flott igjen...

  SvarSlett
 10. Anonym26.10.07

  Kjenner til det å være standhaftig ja, hehe, det kan holde hardt noen ganger. Nydelige sjal du strikker, jeg er imponert over både mønster og hurtighet. Gleder meg til spesialinnlegget. God helg! :o)

  SvarSlett
 11. Jada, bruk bildet du... Det er meg ja...

  SvarSlett
 12. Anonym29.10.07

  Mens jeg fremdeles venter på lace-garnet mitt fra HPY, så har jeg meldt meg på en KAL: Spring shawl surprise. Takk for tipset, dette blir spennende :) Og skal følge tipset ditt om å begrense antall mailer jeg vil ha.

  SvarSlett
 13. Anonym29.10.07

  Hei. Strikkekafeen har flyttet fra Opus kafé til Garnstuen Åsane like ved terminalen. Oppdaterer du bloggen din? :-)

  SvarSlett
 14. Takk, anjapanja, consider it done :D
  Er det ikke sånn også at det er hele dagen? Eller er tiden den samme?

  SvarSlett
 15. Anonym29.10.07

  Vi begynner kl.18.30 som før, men det er mulig å komme tidligere også, siden butikken er åpen til kl.19.00 Vi holder på til sånn omtrent kl.20.30. Det er kvinner i alle aldre og forrige gang tror jeg vi var nærmere 30 stk. Så bare kom innom! :-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...