26.8.07

Tull med ull både her og der

Hjmme fra ferie ...
Så det er sagt med en gang: Jeg ble altså ikke gift i august likevel. Og sånn er det med den saken.

Og ull i Skottland? Bare tull det veit du :( Jeg har aldri brukt så mye tid på å finne butikker - jeg er ingen god shopper - og kommet til magrere resultat. Det nærmeste vi kom ull var dette min samboer viser fram på bildet. Det vil si, jeg fant to butikker i Edinburgh før vi dro på vandring i høylandet, men de hadde bare standardutvalget så det brukte jeg ikke tid på. Før vi stormet av toget lørdag ettermiddag, hoppet inn i den ene av de to butikken og slang med noe merinoull for hjemreisen. Tenk sånn er det blitt, jeg må altså bestille ull fra Skottland via nettet - det holder ikke å reise over lenger.

Eller var jeg i feil butikker?

5 kommentarer:

 1. Anonym27.8.07

  Hvor fant du garnbutikker i Edinburgh? Jeg tror faktisk jeg aldri har sett det, bortsett fra hos John Lewis, og det teller jo ikke helt.

  SvarSlett
 2. Jeg fant én i øverste etasje hos Jenners. De hadde Rowan og Jaeger og et annet merke jeg ikke kjenner, men i hvert fall ikke noe særlig eksotisk. Eller typisk skotsk som jeg jo var på jakt etter. Selv om det var her jeg løp inn på lørdag ettermiddag for å fakke noe merinogarn til hjemreisen (rødme - er man avhengig så burde man stå for det ;)).
  Og så fant jeg én butikk rett ved Haymarket, Drummond Wools. Men der gikk det mye i syntetisk. Det skulle være én til, men jeg verken husker adressen eller hva det var jeg skulle lette etter. Kanskje det var John Lewis?

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake, om enn uten ull og ekte mann. Men det fins råd med ull i internettbutikker. Også har man alltids Las Vegas. Tenk å bli viet av Elvis i en plastikkirke :-D

  SvarSlett
 4. Hadde akkurat samme erfaringen jeg også; null ull i Skottland! Dvs jeg sto og så på saueklipping og det var det nærmeste jeg kom ;)

  SvarSlett
 5. Jeg har samme erfaring. Drog til Scotland og fandt meget lidt garn. Fandt nogle butikker med færdig strik - men intet garn...

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...