2.8.07

Oppussing på strikkeres vis

Byforskjønnelse kommer i mange utgaver. De fleste er ganske mannlige (ikke som i menn, men som i maskuline), mens noen er av det feminine slaget: Man tar noe rester fra et strikkeprosjekt som buklandet og vips, byforskjønnelse.
Som jeg skjønner denne pinnegeriljaen (bedre dét enn med skarpere skyts?) så er ideen opprinnelig fra disse gale amerikanerne.

Denne reklamefilmen viservei...


Og - det er både rester etter bølgelonger som aldri fant bølgen, og ruter som aldri rakk teppet.

Noen som blir med på å male Bergen i (nye) masker?

6 kommentarer:

 1. For en herlig idé :-D Fort! Til pinnene!

  SvarSlett
 2. Du som bor utenfor de store byene har jo en kjempefordel med å ta en rask tur, forskjønne og så full retrett til jungelen, eh, landet ;D))

  Ja, ideen er virkelig herlig, ta byen i besittelse med pinner!

  SvarSlett
 3. Hehe, det er litt jungel der om dagen - masse regn og varme gjør sitt for grøntlivet.

  Pelle har det bra, han var litt lei regnet og viste det tydelig, men nå har han kommet over det og er i tillegg snart over puberteten.

  I siste Rowan er det strikkepotter, kanskje noe for Pelle?

  SvarSlett
 4. Det der ser skikkelig kjekt ut - fristende å prøve. Jeg fikk aldri drevet med grafitti i ungdommen, kanskje tida er inne for å sette sitt preg på byen (det må bli Oslo det da) nå?
  Takk for bikinilinken (eh, tror jeg). Jeg går ut fra at det referer til turkis-mohair-bikini episoden i min ungdom (det var derfor jeg ikke fikk begynt med grafitti), og du er den andre personen denne uka som minner meg på det. Nå vurderer jeg å lansere en egen kampanje - The TurqoiseMohairBikiniAward for alle som tør å blogge om sine største strikkeidè katastrofer :-)

  SvarSlett
 5. Anonym2.8.07

  Hehe.. om eg ser strikke-grafitti når eg kjem tilbake til Bergen, så veit eg i alle fall kven som har skylda(kva er strafferamma for grafitti, nokon som veit det.. ;)

  Det teppet du fant, det likte eg kjempegodt!! Har leikt med tanken sida Mini Babette.. mange ulike ruter samla til eit teppe! Det er jo heilt genialt!! (Søren og.. eg trur du nettopp ødela nedtrappinga mi.. *sukk*)

  (med mindre eg lagar eit mini-mini eit.. ala dukketeppe?? *glis*)

  SvarSlett
 6. Anonym4.8.07

  Kuuuult!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...