10.6.07

KAL. Håndkle og klut.

Jeg deltar som kjent i en Håndkle- og klutalong for tida, og jeg må si det var lurt å ta dette nå i varmen. Å strikke i ull nå ville gi lakris mellom fingerene ;)

Jeg er ferdig med én klut, tenkte jeg skulle strikke både enda en klut og i hvert fall ett håndkle. For en stund siden kjøpte jeg noe bomullsgarn på salg hos Pinnsvin Design, og det kommer fint med nå. Jeg kjøpte en rull marineblått og en rull med denne gusjegrønne som jeg har strikket den første kluten i. Så neste klut blir i blått, og rekker jeg det så skal jeg strikke et håndkle i det blå også.

Kluten er strikket i samme teknikk som Cookie A. bruker i rippestrikkinga på sokkene sine: 1 rett strikket bakfra og en vrang. Jeg liker veldig godt den effekten som oppstår med en smalere rettribbe (se bildet).

Greit sommervarmestrikketøy :)

4 kommentarer:

 1. Anonym10.6.07

  Grattis med PRO. Jeg ser jo at siden din har blitt fornyet.
  Sikkert en spennende tur du hadde på den utstillingen. men noen ganger kan det bli for lange tekster med liten skrift.......Jeg som har jobbet med grafiske ting tidligere, irriterer meg over det. Hva er vitsen hvis ingen gidder å lese det?

  Sammenstrikking har jeg også undret meg over......tror ikke jeg gidder engang å prøve. det er bare å fortsette meg "gamlemåten"...

  SvarSlett
 2. Perfekt sommerstrikk i frisk grønnfarge. Skal over på bomullsstrikk jeg også nå, ser ikke bort i fra at det blir noen oppvaskkluter i sommer også. Uten lakrisbåter...

  Pelle ble meget glad for hilsen og klem fra deg!

  SvarSlett
 3. Anonym10.6.07

  Hei Ann!
  Jeg mente ikke skriften i din blogg, som var liten, men informasjonstavler på feks museum!!! Men større skrift er jo bedre å lese da!
  Synes det ser greit ut her hos deg, jeg altså!

  SvarSlett
 4. Ha, ha, snakk om misforståelse :D) Ja, ja, nå er skriften i hvert fall her litt større.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...