22.6.07

Ullgarn og bomull

På rundtur i nærområdet var vi innom Hifa (Hillesvåg ullvarefabrikk på Lindås utenfor Bergen), og jeg fikk omvisining, og så kjøpte jeg litt garn. Bildet viser tre garnkvaliteter, to superwash, en bomull og ett hespe (er ikke det navnet?) på vanlig to-tråda ullgarn.
På Hifa både lager de ulla sjøl, fra karding til farging og til spinning. Det er mulig for hvem som helst å komme innom og se og kjøpe, men de selger også på postordre. Jeg fikk med flotte fargekart.

Mer følger ...

3 kommentarer:

 1. Anonym22.6.07

  Dette så ut som et herlig garn, i veldig flotte farger :)

  SvarSlett
 2. Så fine farger! Hmmm! kanskje skulle ta meg entur dit også...

  SvarSlett
 3. Hei på deg. Her har jeg ikke vært før tror jeg. Kjempeflink er du i alle fall til å strikke ser jeg. Tenkte å spørre om en ting siden jeg ser at du har strikket Kiri sjal. Jeg har oppskrifta på engelsk, men lurer på om du vet om den finnes på norsk? Ha en fin st. Hans:)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...