27.6.07

Mystery Stole 3

Jeg skal delta i min første Mystery Stole, som er den tredje i rekken. Vi er over 3000 over hele verden så det er ikke akkuart en liten skravleklubb ;)
Prinsippet er at det hver uke legges ut en ny bit mønster som strikkes, og det ferdige resultatet er et langt sjal. Vi får noen opplysninger på forhånd, eller kanskje det er rettere å kalle det tips, forslag. Adminen forteller om strikkefasthet, om garnkvalitet, vanskelighetsgrad og lignende.

Fristen for å melde seg på er 6. juli, så du kan også slenge deg på hvis du våger ...

Tusen takk til dere som tok dere tid til å hjelpe meg å bestemme meg angående fargene til det nye babyteppet. Jeg har begynt, og siden det skal være ferdig om et par måneder så har jeg god tid, føler jeg.
Jeg skal prøve Beas sammenheklingsmetode, men får jeg det ikke til så syr jeg dem sammen.

Hvilke farger det ble? Følg med :)

1 kommentar:

  1. Spennende! Har litt andre ting på gang fremover, så jeg melder meg ikke på noe spesielle ting akkurat nå. Først ferie, så en hektisk tid på jobben og så får vi se hva høsten bringer..

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...