5.6.07

Endelig. Hordamuseet ;)


Endelig fikk jeg ut strikkepinnene (ikke at det er så mye annet på dem enn sokker for tida, men dere skjønner hva jeg mener, det kan av og til være at til og med sokker er så engasjerende at de står i veien for utferdsel) og kom meg avgårde til Hordamuseet som lovet Hilde her. Og det er med skuffelse at jeg sier det ikke var noen strikka bikini der, bare strikka badedrakter. Ikke noe galt med det, men jeg hadde liksom venta det.

Det beste med utstillingen er at den er en del av et større prosjekt så den viser én side ved strikking som også fortjener oppmerksomhet. Da tenker jeg på hjemmehusfliden, og at det rett og slett var en måte å skaffe mann og barn og familie klær.
Det jeg syns var negativt var at den var kjedelig, og selv alle plakatene med altfor liten skrift og altfor mye tekst kunne ikke gjøre noe med det. Men noen av objektene der var jo fantastisk da, så jeg angrer ikke at jeg brukte en vakker søndagsformiddag før jobb.

Det nederste bildet viser noen sjal jeg ble veldig betatt av. Ikke fordi de var spesielt vakre, men fordi jeg fikk følelsen av å treffe på en åre fra fortida. Jeg skal vise noen flere bilder ved en senere anldning.

1 kommentar:

  1. Jeg skjønner at du er en kvinne som holder hva hun lover - ikke at jeg tenkte noe annet altså :-) Det er veldig kjekt å få noen glimt fra utstillingene i Bergen, så får vi heller leve med at det mangler bikinier :-)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...