25.2.13

Ut og stjæle monstre

Ha, noen undertegnede med andre ord er noe treigere enn visse andre. Allerede i 2007 innrømet Merete at hun var monsterinteressert, og hadde vært det noen år allerede. La oss si fra 2003 bare for å få et rundt tall. Altså, jeg kommer 10 år etter henne.

Eller, kanskje det er en blanding av ønsket om å sy noe på tomme, strikka flater og ønske om å overraske meg sjøl med et monster på en tom strikka flate? Det er ikke det at jeg mangler noe å gjøre, men plutselig hadde jeg fem minutter *2 days more like it* noen tomme strikkepinner, noe hata restegarn og voilà, en - tom strikka flate.

- Nå skal du overraske deg sjøl, Pinneguri!

Så jeg gikk grundig til verks (ellers blir det ingen overraskelse) og søkte i MonsterGuruMeretes blogg om hvordan fylle en tom, strikka flate.


Og hun foreslo kjedesting.Det vil si under etiketten monster var det mye rart, men en av postene pekte til en vidunderlig video for en broderiidiot som meg. Jeg satt og lytta til en strikkepodcast fra USA samtidig som jeg broderte med en sløv nål og noen muntre farger, og hun sa de befriende ordene:
- It was easier than I had thought.
Ja, det var det. Det er klart dette bare er en begynnelse, men det var kjempeartig. Og på Pinterest har jeg funnet enda flere monstre som skal prøves ut.

Vart du skræmt no? 

6 kommentarer:

 1. Veldig morsom du har gjort.
  Hjertelig til lykke.
  En riktig fin uke ønsker jeg.
  Hilsen Viola.

  SvarSlett
 2. så fine monstre :)

  SvarSlett
 3. Anonym25.2.13

  Mange
  Ordentlige
  Nyttige
  Sting
  Til
  Et
  Ruskete

  MONSTER

  Supert :-)

  SvarSlett
 4. Hihi! Godt de kan vandre rundt, disse monstrene! Kos deg med monstersying, det er ganske moro å se hva som plutselig dukker opp med nåla.

  SvarSlett
 5. Og takker og bukker for heftig linking :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...