21.2.13

5 uker på reisefot

... eller kanskje mer sannsynlig, på et lastefartøy fra Kanada til Norge. 5 uker tok det for 80, eller var det 100?, nøster med Jamison's Shetland Spindrift å reise over Atlanteren. I det det seila forbi nordsiden av Storbritannia hilste det på sine venner i Skottland.  

I januar spurte jeg Anne i Kanada om hun ville bidra til garnlageret mitt, og i dag sto pakka på kjøkkengulvet.


Jeg hadde sagt til Anne at det var opp til henne å velge ut farger. Hun hadde 1300 nøster å velge mellom så det var litt å ta ut. Jeg ønska meg nøytrale farger, blått, brunt, rødt og grønt. Det jeg var helt bestemt på var at jeg ikke ønsket rosa eller lillatoner.


Og håpet selvfølgelig å få mer enn 1 nøste av hver farge, 1 nøste er 25 g. Så det var spennende å åpne kassa. En pose med godterier!


Det var en god blanding, og med mye av de nøytrale fargene, svart, hvitt, grått. Tenk å lage et slumreteppe med nyanser av alle disse? Ikke at jeg skal det altså, planen er vognteppe som nevnt tidligere og en fin Fair Isle-jakke, noe a la dette.


Kanskje jeg må kjøpe meg en plastikkasse til? Jeg tror neste det. Hvis jeg ikke klarer å strikke fortere da? Det beste er at Anne fortsatt har mye garn så hvis jeg skulle slippe opp ... eh, nei, ikke det!

Ikke kortreist garn, men desto mer satt pris på. 

10 kommentarer:

 1. Wow! Det var litt av en fangst!

  SvarSlett
 2. Heldige deg! Happy Knitting!

  SvarSlett
 3. For en fangst! Herlige farger! Og så gøy å få det helt fra Kanada! :) Gleder meg til å se hva du finner på.

  SvarSlett
 4. Heldig er du!
  Jeg gleder meg veldig til å se hva det blir av dette. En plastkasse fra eller til gjør jo ingenting ;)

  SvarSlett
 5. Spændende, glæder mig til at se hvad du får ud af dette, men forstår ikke pointet med at hente garnet hjem fra Canada. Tæner med moms og toll, så bliver det da en dyr rejse?

  SvarSlett
 6. Nesten litt lysegrønn av misunnelse - jeg elsker det garnet! Heldigvis skal jeg snart til England en tur, får kjøpe litt da. Utrolig godt å strikke av er det også, skikkelig ullete og fint. Blir spennende å se hva du lager av dette!

  SvarSlett
 7. Samtlige farger så ut til å matche sofaen din, så teppe er kanskje ikke den dummeste idéen?

  SvarSlett
 8. Rikke, det var jo tross alt på salg ;)

  Annepålandet, jeg har så vidt laget en prøvelapp av garnet og det blir som honning, eh, nei, som den tynneste, letteste, mykeste ulla, ja, etter at det er vaska. Og så alle de fargene da. Skal vi få med Tori på Lillehammer og lage en klubb ;)

  SvarSlett
 9. Ja, det syns jeg var en god ide :-)

  SvarSlett
 10. Sikke en dejlig masse inspirerende (distraherende?) garn :)
  Glæder mig til at se alle de smukke ting, du helt sikkert får ud af det.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...