3.4.11

Langs Silkeveien

Joda, jeg er ferdig med andre par sokker fra boka Silk Road, men jeg er irritert på meg sjøl! Akkurat nå føler jeg at jeg bare gjør det for å utsette det jeg virkelig burde gjøre, strikke ferdig Stjärnhop-sjalet mitt ;/

Sokkeparet er Afshari, de er strikket i et BFL-garn som jeg fikk som gave av Ullfori. De veier 58 gram og er strikka på pinner 2,25 mm. Afshari er et par greie og pene sokker, og garnet er nydelig, både fargen og kvaliteten.
Men sokkene er ikke så veldig praktiske - for å si det mildt. De har ingen vrangbord så de glir ned. I tillegg er mønsteret sånn at det trekker seg sammen - og igjen faller ned. For å ta bilde måtte jeg feste de med en knappenål bak i sokkene under - ellers ville det blitt et veldig sørgelig syn.


Når det er sagt, det er ikke alle sokker som trenger å være så høyt oppe. Sokkene sitter bra på føttene.

Og her er sjalet som sitter som en propp i hele strikkesystemet mitt for tida, Stjärnhop. Jeg klarer ikke å starte på noe stort for tida enda jeg har så lyst! Nå har Tante Ull blitt ferdig med sitt megasjal med et monsterantall av perler på dritkort tid, sitt ShipWreck-sjal, og jeg er blitt inspirert til å gi meg i kast med den siste mila mi.


Og premien? Et nytt sokkepar ...


Kan noen heie litt på meg fra sidelinja, please? Jeg er nemlig ikke tilbake her på bloggen før det er ferdig ;)

17 kommentarer:

 1. Heia heia! Hvis du setter i gang med din dørstokkmil, så kan jeg strikke på min... Kaunijakka. Skal vi sette i gang?

  SvarSlett
 2. Heia heia!
  Sliter med et langdrygt prosjekt jeg også, falt til og med på oppløpssiden, men sånn er det iblant...

  SvarSlett
 3. Heia heia!! Vi får vente et par dager da!!?:-) AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Heia heia, stå nå på,
  strikke vakre sjalet nå!

  :)

  SvarSlett
 5. Strikk i vei! De siste omgangene i et prosjekt er ikke alltid de morsomste, men tenk så deilig å bli ferdig! Sjalet ser ut til å bli nydelig!

  SvarSlett
 6. Kjør på, det ser ut som at du er ganske så langt kommet tross alt :)
  Go go go !

  SvarSlett
 7. Dette heier jeg på!

  Snodig noen ganger hvor overveldende drygt noen prosjekter kan bli. Og enn så godt når man blir ferdig!

  SvarSlett
 8. Heia Heia! Sjalet blir kjempelekkert! Sokkene er flotte.

  SvarSlett
 9. nice to know ahead of time that these socks may slip ... am wondering if I should switch my yarns.... :)

  SvarSlett
 10. Jeg heier mer enn gjerne for dette sjalet har jeg lyst til å se ferdig - det så ualminnelig spennende ut. Har du strikket det på rundpinne? Jeg har sett sjal som er strikket på rundpinne og med masse flott mønster på, og det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre selv men forløpig har det bare blitt med lysten.
  Det kan være vanskelig å få ferdig ting som liksom har låst seg fast et eller annet sted på veien. Det eneste som fungerer for meg er at jeg bare bestemmer meg for at I DAG, ja idag SKAL jeg gjøre det- for i morgen vil jeg begynne på det som frister med god samvittighet og en herlig og tilfreds følelse av at jobben er gjort!

  Lykke til - og jeg er spent på de nye sokkene dine også, de du har strikket her var flotte:)

  SvarSlett
 11. Heia, heia!!! Jeg skjønner hvordan du har det. Selv har jeg en Vestfoldbunad som "sitter som en propp i strikkesystemet" mitt. Jeg syr til min 24 årige sønn, og det er jo egentlig koselig. Det er bare at det er utrolig mye "pirk" og håndsøm. Det er krevende, det, og ikke akkurat noe man tar frem foran TV, på symøtet eller på venterommet hos tannlegen. Men nå må jeg stå på til 17.mai. Jeg heier på deg og ditt nydelige sjal! Kanskje du heier på meg og min bunad?! Ha en fin dag! Solveig :)

  SvarSlett
 12. Jeg heier i vei på deg - har selv noen UFO-er som jeg forsøker å være trofast til... Men det er så lett å begynne på noe annet hele tiden.

  SvarSlett
 13. The socks are just so lovely! You've inspired me to buy the book.

  SvarSlett
 14. elementalfibers, I'm a happy enabler :D

  SvarSlett
 15. Dette klarer du som bare det! Jeg har STOR tro på deg :)

  SvarSlett
 16. Ser ikke ut som det er mye igjen! Heia, heia!!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...