1.10.09

Er sokker kjedelig stoff?

Sylvia fortalte i kommentarfeltet i forrige post:
Jeg hørte at det var en undersøkelse om hva det kjedeligste man kunne lese om på bloggene rundt omkring, var sokker, og så kom blomster på andre plass.
Nå oppfattet ikke jeg det som at Sylvia mente dette, eller sa at det var kjedelig å komme til bloggen min pga sokkene mine, men det satte en liten støkk i meg. Jeg har jo ikke lyst til å kjede noen med sokkene mine.
Men jeg kan ikke gjøre så mye med det. Det er enda 25 par igjen før jeg er ferdig med de 52 jeg har sagt at jeg skal klare. Så får jeg heller servere flere ad gangen, da :D


Ferdig med to par, Lizard Socks (Ravelry-lenke) og egendesigna Patchwork. Begge bruker Wollmeise Natural 80/20 som bunnfarge. Lizard-sokkene bruker Mini Mochi som kontrastfarge, og Patchwork bruker Orient.

Da er jeg ferdig med 26 og 27.

Finished with my 26th and 27th pair in the 52ppiii.

43 kommentarer:

 1. Bare fortsett å komme med sokker, du, det er like spennende hver gang å se hva du har funnet på nå! De er forresten like flotte hver gang også!

  SvarSlett
 2. Sokker er da gøy! Resultatet av undersøkelsen avhenger jo av hvem de har spurt. Det er jo massevis av "sokkebloggere" rundt omkring, de ble tydeligvis ikke spurt denne gangen. Og bare tenk på alle blomster-/hagebloggene, som jeg har kost meg med å lese i sommer. Så jeg ble heller ikke spurt. Det er jo massevis av særinteresser på bloggene rundt omkring, det er jo litt av greia med bloggene, det.
  Nei, den undersøkelsen får man ta med en klype salt. Hvem har gjort den, forresten, og hvor er den publisert? Ble jo litt nysgjerrig jeg da.
  Bare kjør på med sokker du - jeg vil gjerne lese! Du får kanskje ikke 10 millioner lesere hver dag (ja, jeg leste at det var en amerikansk musikkblogg som hadde det - det er MYE!), men til gjengjeld får du jo kremen av kremen ;-) !

  SvarSlett
 3. Jag blir i alla fall oerhört inspirerad av alla dina vackra sockor!

  SvarSlett
 4. Så lenge sokkene er så vakre som dine, er det ikke noe problem for meg å besøke bloggen din. Og det gjør jeg også, akkurat nå. Tenkte kanskje at lizardsokker er noe for min kjære 9-åring... det er vel mer om mammaen hans syns det er bryet verdt å strikke sokker til en skolegutt på pnr 2. Dette krever litt motivasjon...

  SvarSlett
 5. Åh älskar ödlesockarna! Ligger högt på min egostickningslista också, måste bara färga garnet.
  Stickar du alla sockar till dig själv, eller terroriserar du alla du kännerm ed sockar också?

  SvarSlett
 6. Heihei! :)

  Kjør på med sokkene dine! De er jo nydelige! :D

  SvarSlett
 7. Ikke la det, at noen synes sokker og blomster er kjedelig stoff, påvirke deg i hvordan du utformer bloggen din! Mange synes jo at akkurat det er det som er virkelig interessant.
  Jeg synes du skal skrive om, og vise dine sokker (og annet du lager), akurat som du har gjort hele tiden. Du er en stor inspirasjonkilde for meg og helt sikkert for mange andre også :o)

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 8. Joda, det stemmer at jeg hadde hørt det. Men jeg ville da motsi det, med å si til deg at dine sokker er langtifra kjedelige!!! Faktisk de fineste jeg har sett!!!
  Så nå kan du bare ta det med ro, og strikke resten av parene du må strikke, og jeg kommanderer deg til å vise de frem.
  God helg ønsker jeg deg også! ;)

  SvarSlett
 9. Jeg elsker å besøke bloggen din nettopp på grunn av de mange herlige sokkene, så enten er jeg også kjedelig eller så er undersøkelsen feil :-)
  Ha en flott fredag!

  SvarSlett
 10. Det er ingen fare for at dine sokker er kjedelige hvertfall! De er imponerende flotte og originale både i mønster og fargesammensetninger :-)

  SvarSlett
 11. Jeg har tenkt det samme om min blogg (som jo ikke paa noen maate er like populær som din), men saa tenker jeg ogsaa at jeg faktisk blogger for min egen del. Jeg liker sokkeinnleggene dine, jeg. Og dette skal vel handle om det du faktisk gjör, eller hva? Det var jo et tidspunkt der det bare gikk i votter, uten at det ble kjedelig av den grunn.

  SvarSlett
 12. Det gjør ikke noe at det blogges om sokker når de er så lekre som disse! Herlige mønstre og farger.

  SvarSlett
 13. Verkligen fina:) kommer du att hinna göra alla 52 tror du?

  SvarSlett
 14. Det er IKKE kjedelig å lese om sokker :-D Det er både inspirerende og imponerende.

  SvarSlett
 15. Vad fina ödlesockorna är!

  Självklart ska du fortsätta skriva om sockor så länge du själv vill. Du skriver ju också så inspirerande och entusiastiskt!

  (Bloggar som är oinspirerande och oentusiastiska, det är däremot vad jag tycker är tråkigt att läsa - alldeles oavsett vad de handlar om.)

  SvarSlett
 16. Nå er jeg glad i sokker og spesielt med motiv så disse patchwork sokkene falt helt i smak.Fortsett å vise frem sokker er du snill.
  God helg!

  SvarSlett
 17. Disse er iallfall ikke kjedelige!

  SvarSlett
 18. Dinne sokker er slet ikke kedelige. De er inspiration og art. Den lizard monstre er helt fantastik og jeg tror jeg har fundted monstret eg har soget for sidste par uger for garn som jeg kopte om sommeren. Takk svo meget.

  Udskyld mine underlige Skandinavisk. Jeg er faktist islensk og skriver naesten aldrig pa dansk.

  SvarSlett
 19. I love socks! I love blogs that show socks! Your projects are beautiful -- and you MUST keep posting about your lovely, lovely socks!

  SvarSlett
 20. Det er virkelig ingen fare for at vi skal slutte å lese bloggen din. Sokkene dine er jo bare fantastiske! Så bare fortsett å dele de flotte sokkene dine med oss du!!

  SvarSlett
 21. Eg ville også ha trudd at sokkebloggar er keisame, før eg såg denne bloggen. Eg er imponert over sokkane dine, og er vorten inspirert til å herme.

  Det fine med bloggar, er jo at ein berre treng lese det ein er interessert i.

  SvarSlett
 22. Sokker er nok bare kjedelig for dem som ikke strikker selv. (Tror jeg ville syntes det var mindre spennende med en blogg om f.eks. gullfisker).

  Øglesokkene var knallstilige, jeg digger firfisler.

  SvarSlett
 23. Tusen takk til alle sammen, det er morsommere å skrive når man tror folk har glede av hva man skriver. Og det er jo sant som sol sier, det er sikkert de som ikke strikker sjøl som syns det er kjedelig med sokkeinnlegg.
  Takk til Sylvia som hjalp meg med et innlegg, og takk til alle fordi dere valgte å kommentere :D

  Jeg syns Lizard-sokkene var veldig enkle å strikke. Jeg har aldri laget en sånn innfelt hæl tidligere, men det er akkurat som med tommel på votter: man setter av masker og legger opp bak. Det er faktisk den enkleste hælen jeg har vært borti. Og det med broderiene har jeg ikke brydd meg om denne gangen. Jeg la opp med to tråder i hælen i stedet, og da ble det riktig likevel.

  Lillemor, he, he, jeg terroriserer de rundt meg ;D Jeg tar med en kurv med de sokkene (i fjor var det mest votter) jeg vil gi bort, til arbeidskameratene mine rundt juletider. Der står det størrelse og materiale, og så kan folk velge selv. Og når folk slutter får de et par. Og her om dagen da jeg strikka på husvottene mine og en av arbeidskameretene mine sa hun ønsket seg et sånt par hun også, så fikk hun det. Det høres ut som jeg er supersnill, men saken er jo at jeg får drive med det jeg har lyst på mer enn noe annet så jeg er jo kjempeheldig som har så mange jeg kan gi bort til.

  Sonja, jeg skjønte hva du skrev så da var det ikke så underlig likevel ;D

  SvarSlett
 24. Vær så snill og fortsett å blogge om sokkene dine! Det er et høydepunkt når ukesokkene dine kommer!! Det inspirerer meg!

  SvarSlett
 25. Jeg har reklamert for bloggen din i bloggen min i dag. Håper du syns det er greit :)

  SvarSlett
 26. Tror ikke du har noen grunn til å bekymre deg!

  SvarSlett
 27. Jeg syns heller ikke at det er det minste kjedelig å lese om sokkene dine! Gøy og inspirerende, de er så fine!

  SvarSlett
 28. Var så snäll och fortsätt skriva om sockar. Jag blir så glad av att se så många olika mönster det finns, det ena paret om möjligt vackrare än det andra.

  SvarSlett
 29. Så nydelig blogg du har. Jeg er ikke enig i at sokker er kjedelig lesestoff, jeg elsker sokker, og spesielt så lekre sokker som du viser frem. Ønsker deg ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 30. Kjempeflotte sokker og IKKE KJEDELIG I DET HELE TATT!! God helg til deg!

  SvarSlett
 31. Sokkene dine er en av hovedgrunnene til at jeg leser bloggen din, for du bobler over av humor og påfunn på begrenset plass, og DET er inspirerende :)
  Dessuten tar du flotte bilder som det gnistrer av og øker strikkelysten hos oss andre aspiranter.

  Takk for at du deler med oss.

  SvarSlett
 32. Bare så det er sagt: dine sokker er alt annet enn kjedelige!!! Fortsett å innspirer oss! Jeg holder akkurat nå på med et fantastisk par, takket være deg...

  SvarSlett
 33. Hadde du bare servert vanlige raggsokker så hadde det kanskje vært litt kjedlig. Men dine sokker er fargerike og variert. Jeg kommer hit når jeg vil ha litt sokkeinspirasjon :D

  SvarSlett
 34. Eg trur ikkje det er nokon fare for at vi skal kjede oss her på bloggen din. Sokkane du viser fram er jo så flotte, både når det gjeld mønster og fargekombinasjon!

  SvarSlett
 35. Å himmel så lekre sokker!
  Utrolig flotte fargekombinasjoner på alt du strikker også :)

  SvarSlett
 36. Anonym5.10.09

  Sorry, jeg er enig med at blomster og sokker er det kjedeligste å lese om i strikkeblogger, MEN du har en så fin strikkeblogg at jeg likevel ofte er innom og leser. Du er veldig flink med farger og mønstre (synes ensfargede sokker i flette- eller hullmønster er utrolig kjedelige :-S )Erter sikkert på meg mange nå, beklager det.

  SvarSlett
 37. Sokkene dine kan vel neppe kalles kjedelige, blir like imponert og inspirert hver gang jeg er innom og ser de nydelige sokkene. Stå på med sokkestrikkinga du :)

  SvarSlett
 38. Fantastisk egendesign - alt annet en kjedelig, faktisk svært kledelig! :D

  SvarSlett
 39. Eg tykkjer ikkje at sokkeinnlegg er kjedeleg, og spesielt ikkje dine, for sokkane dine er jo så fine og forseggjorte!

  SvarSlett
 40. Vilka vackra sockar! Jag blir ju sugen på att ge mej på mönstert. (ser svårt ut) Kul att läsa din blogg. Ha en go dag!

  SvarSlett
 41. Your socks will never ever be boring to me!!!!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...