21.4.09

Diagnose? Mangel på humor.

Tittelen er dessverre ikke min, jeg fant denne tråden på Ravelry på denne gruppa (favorittgruppa for tida). Diskusjonen starter som en henvisning til en annen oppheta diskusjon på Ravlery, og har da en annen tittel. Men første innlegg viser også til en House-episode som andre innlegg anklager første innlegg for å spolere for henne. Og dermed er det i gang. Diskusjonen, rubberneckinga. Som jeg i og for seg kunne ha skrevet om her, men som får vente til en annen gang.

Denne gangen handler det om mangel på humor. Min mangel på humor.

I am not amused.

Siden jeg sitter endel foran Mac'en (også det kunne jeg a skrevet et langt innlegg om ;p) så lytter jeg mye til lydbøker, radioprogrammer, Spotify og - forskjellige podcaster. Alltid på utkikk etter en god podcast. Og der er det jeg mistenker meg selv for å mangle humor fullstendig.
Siden jeg strikker er det naturlig å lete opp garn- og strikkeprogram. Og jeg har både blitt anbefalt og funnet via iTunes (genialt, iTunes, altså!).
Men hva kan jeg si om de jeg har funnet?

Humorous Pictures
Bytt ut eBay med iTunes :/

Det skal være en god podcast, informativt, gjerne nyttig, helst noe nytt, men ikke for høyt over der jeg sjøl befinner meg, og inkluderende. Det skal selvfølgelig handle om sauer, ull, garn, kjøp, strikking, mønstre, internettanbefalinger, inspirasjon, eksperiment, reiser, møter. Det kan da ikke være så vanskelig?
Men de jeg har kommet over (jeg kan i hvert fall nevne to ved navn, Lime&Violet og Knitters Uncensored) de består av en gruppe mennesker som sitter rundt en mikrofon og ler av ting jeg rett og slett ikke har noe forhold til og som jeg heller ikke trenger å forholde meg til og som jeg ikke har bedt om å få et forhold til! Særlig den le-inga, jeg klarer ikke å forholde meg til det, slitsomt og på alle måter bare - grusom!

Kan du anbefale en god podcast som faktisk inneholder det den sier den skal handle om, og ikke om alt annet? Og hvor folka ikke sitter og ler hysterisk hele tida?

I am complaing about how hard it is to find a good wool-knit-podcast.
Can you recommend one which actually happens to be about knitting/wool, and not about Seattle or men butts, and where the people don't laugh about stuff that really really do not interest me?

3 kommentarer:

  1. Jag rekommenderar cast-on, sticks & string och KnitPicks podcast!

    SvarSlett
  2. Takk, Malin, jeg skal prøve :)

    SvarSlett
  3. Jeg liker cast-on og craftlit. Føler begge snakker på en jordnær måte. Jeg har også vært innom podcaster av den typen du nevner, forferdelig slitsomt!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...