12.2.08

Slik lever dei her

Jeg visste det vel, det er ikke bare jeg som driver med strikkegerilja her til lands :) På vei ned til byen kom jeg tilfeldigvis over denne stolpevarmeren foran Tinghuset i Oslo. Og godt er det at jeg dokumenterte den for nå er den borte.

Første søndagen her i Oslo gikk jeg og min kjære en tur langs Akerselva, fra Sagene og ned. Vi var ikke aleine, for å si det mildt, det var visst en slags Fjellveien, dette? Nesten nede i sentrum dukket det opp et skilt om søndagsmarked, og så viste det seg at vi hadde støtt på Blå. Eller heter det Hausmannia? Begge navnene ser ut til å være riktige.
Og som da jeg oppdaget den blå stolpevarmeren så gjorde mitt hjertet et bykst i glede over hva jeg oppdaget: Her inne satt det strikkefrender. Kanskje noen jeg vil møte på Bagel & Juice ved anledning ;)

I am starting to rediscover Oslo after five years of living in Bergen. When one has a hobby I suppose one sees it everywhere with out much trying. For instant I discovered a sign, a tag from a co-knitter.
And strolling on a Sunday walk with my dear we accidently came across a knitters marked. Being to shy to say hello I just to
ok some pictures, but I suppose I'll meet some of these guys on a knitters cafe some time :D

5 kommentarer:

 1. Skönt att se att guerillan lever även i hovedstaden. Också skönt att ha dig tillbaka i cyberrymden igen.

  SvarSlett
 2. det har jeg glemt å si! jeg fant geriljastrikken din på skansen!

  SvarSlett
 3. Så hyggelig, Kris! Nå nylig, henger den der fortsatt?

  SvarSlett
 4. jepp, det var i forrige uke en gang. var i bilen og hadde ikke tid til å sjekke nærmere, men det så ut som sømmen var litt sliten. hadde vært bra om den holdt til våren i hvert fall!

  SvarSlett
 5. Anonym21.2.08

  Jeg er da på Blå støtt og stadig, skjønt litt sjeldnere nå som jeg har fått unge. Skal dit 2.mars igjen, ta deg en tur davel!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...