17.2.08

Et fælt menneske?

Noen kan anklage meg for falsk beskjedenhet, men jeg ønsker å bli trodd på: Jeg liker ikke de vottene som Supernøtt fikk av meg. Jeg er derimot veldig glad for at hun likte dem. Hun likte dem til og med så godt at brukte masse tid og krefter og tankevirksomhet på å lage et garn som hun sendte meg i ren takknemlighet. Eller var det i hevn ;)
Har jeg ikke nevnt det før så passer det nå: Jeg vet ikke hvem som er lurt, jeg? (Joda, jeg vet dét ...)

Og hva er mer passende enn å lage Pinnegurivotter av Supernøttgarn?

Garnet består av merino, alpakka, BFL (er det de veldig tynne trådene med sølv, Supernøtt?) og soyafiber. Jeg har ikke vekt så jeg har ikke fått veid hva den kom på, men jeg ser av garnmengden at jeg har til enda en vott (som jeg skal ha med å strikke på når jeg skal på Strikkekafé på Lillestrøm onsdag).
I tillegg har jeg en idé til et par små votter av restene. Jeg skal kjøpe meg et nøste offwhite 3-tråda fra Rauma, og lage mini-selbuvotter.

Tusen, tusen takk for det vakre garnet, Supernøtt :)

I am awful, giving away what I don't like myself

I gave Supernøtt a pair of my mittens, she returned hand spun yarn to me. That's what I call a wonderful swap especially since I didn't like my mittens but love her yarn :D
I am making my self some new mittens in these merino-alpacca-soya. The yarn is very soft and very my kind of colors. I'll do the second on Wednesday when I'll go to a local Stitch&Bitch-meeting. I recon I will have some yarn left over and with that I'll make a pair of mini-selbumittes.

15 kommentarer:

 1. Så fint å endelig få sett noe laget av Supernøttgarn! Det ble berre lekkert! :)

  SvarSlett
 2. Anonym17.2.08

  Lekre fargenyanser i Supernøttgarnet! Og jeg ble bare totalforelska i vottene hun fikk av deg; brukte laaang tid på bloggen din sent i går. Guri så mye fint du har laget. Nå skal du i min liste på Bloglines:-)

  SvarSlett
 3. Nydelige votter! BFL er Bluefaced Leicester, en sauerase som er kjempeflott å spinne.

  SvarSlett
 4. Så herlig å se at garnet har vokst opp og blitt no' stort! Det ser ut til å funke ferdigstrikket også. Juhu!

  Ser du har fått forklaring på BFL, det er jammen bra, for jeg greier ikke stave det fullstendige navnet ;-)

  SvarSlett
 5. Lucky Supernott...and lucky you! Her yarns are gorgeous. I'd love to have some balls of her yarn to display in a wooden bowl. They are works of art themselves!

  SvarSlett
 6. Må bare tilstå at eg har lenka deg til sida mi! Fant ingen andre steder å kontakte deg enn her gjennom kommentar. Klarer ikke å legge direktekoblinger inn i teksten som aktive ord, som hyperkobling, klarer heller ikke å legge bildene mine på flickr som en badge slik du har gjort, blir så irritert at d kjennes ut som overkoking, feilmeldinga på html redigeringa når jeg prøver med flickrbadgen er ganske interessant, den påstår jeg mangler ';' etter et visst sted. Kan du hjelpe? Please :)

  SvarSlett
 7. Anonym18.2.08

  Hei, jeg må bare skrive en kommentar. Jeg leser bloggen din så godt som daglig og synes det er en av de beste bloggene på nettet. Randis blogg står også høyt i kurs :-)
  Selv er jeg også opptatt av strikking, hekling og smykkelaging. Jeg har imidlertid ett problem. Jeg har en datter som synes alt garn som ikke er av bomull klør. Har du ett tips til ett "kløfritt" garn? Det meste jeg lager blir møtt med ett hyl og en "luftetur", før produktet lander i ett hjørne.

  SvarSlett
 8. Hei Lillian, tusen, tusen takk for veldig hyggelig kommentar :)
  Jeg svarer her, jeg, for da kan andre komme med kommentarer. For jeg er nemelig ikke helt sikker. Det har hørt at ull som er behandlet med Superwash er kløfritt for de fleste. Siljan er vel Superwash, mener jeg, og Lanett. Alpakka er veldig bra for små barn så kanskje det også fungerer bra?
  Så har du kasshmergarn selvfølgelig, men dét blir dyrt i lengden ;)
  Du kan også registrere deg på håndarbeidsforumet til Hobbyboden og spørre der. Eller søke, det er sikkert spurt om flere ganger. Jeg skal holde øyne og øre åpne :)

  SvarSlett
 9. definitely lucky both of you -- both the yarn and your mittens on her site are gorgeous!

  SvarSlett
 10. Anonym19.2.08

  Flott, takk skal du ha. LAnett har jeg brukt mye tidligere da barna var små, men det er lenge siden jeg har lagd noe i det nå. Alpakka er jeg begynt med nå i det siste til meg selv:-)
  men har ikke "testet" det på prinsessen enda. Da skal jeg prøve det når jeg er ferdig med mitt eget.
  Takk for tipsene :-)

  SvarSlett
 11. I love the picture you took with her yarn and the flower! You are also a wonderful photographer! Shows off the fiber very well indeed!

  ~Twistedinstitches

  SvarSlett
 12. Det garnet så herlig ut, og så fin farge! :)

  SvarSlett
 13. Nå er det en stund siden jeg var innom, og det merkes for du har ikke ligget på latsiden akkurat! Flotte votter både de du ga bort ( jo jeg synes det!!) og de ny du har strikket. Jeg hadde tenkt meg til Lillestrøm på onsdag, men jeg kjenner influensaen er på inntog så da får jeg vel holde meg hjemme!

  SvarSlett
 14. Åh, supernøttgarn hørtes råtøft ut!

  SvarSlett
 15. Anonym20.2.08

  Grønne nøtte-votter, for ei lykke!! *stjerner i auga* :D
  Du ligg ikkje på latsida, nei..

  Ps: skal du lage vottegalleri av alle dei single vottane dine?? eller har du ein anna plan? har lurt litt på det, ser du.. ;)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...