12.1.08

En pinnedames farvel med Bergen,
del 1

Én ting jeg har savna i Bergen disse fem årene jeg har bodd her er originaler. Joda, vi har Ottoen, men én ... ? Oslo er full av gærninger! (Ikke at jeg antyder at Otto er en gærning altså, han er bare seg sjøl og det er det virkelig ikke mange mennesker som er :))

Innerst inne tror jeg vel ikke at strikkegeriljavirksomhet gjør meg særlig original, dessverre, men det har vært minutter i dag da jeg har lurt på mitt eget vett: Voksen dame, i ansvarsfullt yrke, med villa i de beste strøkene og samboer som vil gå berserk om han ante han nærte en kontraspion ved sitt hjerte ... denne damen har i dag altså pyntet litt på Bergen.

Det som virkelig er mest overraskende er at folk bare gikk rett forbi meg der jeg sto og sydde på de fem strikke- og heklelappene jeg har laget. Jeg var jo bare glad for det, jeg.

Og hva skulle de sagt? Kanskje de tenkte det jeg sjøl tenkte:
- Hvem er denne gærningen?

Forts. følger.

6 kommentarer:

 1. Anonym12.1.08

  Vi mister altså den andre originalen vi hadde til låns i 5 år nå da? ;-)

  Håper lappene blir hengende lenge, og håper at jeg får øye på noen av dem!

  SvarSlett
 2. hihi, morsomt prosjekt!

  SvarSlett
 3. Anonym12.1.08

  Tenk at jeg gikk forbi én av dem i dag uten å se det? *gremmes* Gikk på andre siden av veien riktignok, men likvel...

  SvarSlett
 4. Jeg skal tipse mine slektninger i Bergen om å være på utkikk etter fiberstrekene dine.

  I går var vottann med på skogstur, de liker frisk luft. Og i dag måtte de være med på å grave bilen ut av snøen. Litt tidlig å være skråsikker, men det virker som om de har slått seg til ro her på Hedmarken.

  SvarSlett
 5. Heja Pinneguri
  friskt humör!
  Det är det
  som susen gör!
  (Svensk heja-ramsa)

  SvarSlett
 6. Elsker strikkegeriljavirksoheten din! Du er faktisk ikke helt alene. Jentene i Barcelona knits strikket i fjor hetter til noen av byens "parkerings stolper". Det ble en kjempesuksess!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...