8.11.07

Andrea og tomt kjøleskap

Stormen Andrea har starta ferden sin over Vestlandet nå, så det er en utmerket unnskyldning for å trekke en kopp te, og titte over håndarbeidssituasjonen sin. Min sin. Særlig siden jeg har fri fra jobben i dag også.

Jeg er nettopp ferdig med enda en 'Soul'-lue, så da skulle jeg fortsette på Mystic Water Shawl, Clue 2. Og oppdager at jeg har en kjempefeil i Clue 1 som ikke kan rettes opp på vanlig måte med et ekstra kast her og der. Så da sitter jeg med dilemma: Rekke opp, gi opp, overse feilen eller begynne på nytt. Det er snakk om mange timers arbeid så det føles tungt, samme hva. Jeg er ikke glad i å rekke opp, men samtidig klarer jeg det av og til, og det blir en slags katarsis, en renselse i den berømte sjela.
Så da rakk jeg opp et annet strikketøy ... skjønn logikken den som vil :D) Og begynt på Mystic Water Shawl på nytt, med de pinnene jeg da fikk tilgjengelig.
Men jeg har virkelig klart å rydde litt også: Jeg rakk altså opp et babyteppe som jeg ikke var fornøyd med, kasta to tepper som jeg så jeg aldri kom til å fortsett på og heller ikke likte garnet på, jeg fikk lagt alle ferdige julepresanger i en pen haug, og gjort ferdig et par små hemmelige oppgaver. Ja da, dårlig vær kan være helt greit det.

Skulle vært i butikken, men det går bra å leve på ett egg, tre skinkeskiver, en halv boks cottage cheese og litt müsli til damen har reist sin vei. Og så har jeg te, da, så jeg overlever nok :D

7 kommentarer:

 1. Anonym9.11.07

  Jeg hadde helt klart fjusket det til på en eller annen måte. Så fremt at du får det fint til. Ikke særlig aktuelt å rekke opp her i gården ;-)
  Kos deg inne i dag, det blåser fælt ute, og når jeg nå titter ut av vinduet, så daler (les blåser) det jammen snø ned...
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. Anonym9.11.07

  Nei og nei......har du rekkt opp sååå mye, også på samme tid!!! Da hadde jeg blitt lei meg. Men du strikker ufortrødent videre, du. Og nesten ikke mat heller. Du er jammen en grepa jente, du!
  Ha en hyggelig helg, iallefall!

  SvarSlett
 3. Kjipt med sånne feil. Hvis det er skikkelig ille velger jeg som oftest å rekke opp igjen, overbeviser meg selv med at jeg er med glad i å strikke enn en stygg feil. Men kjedelig er det!
  Du får ha god helg, håper Andrea drar videre snart så du får deg litt mat også ;)

  SvarSlett
 4. Hihi jeg er enig med deg. Skikkelig renselse. Dra den ut, tråden, og nøst den sammen... Legg nøstene fint i en kurv og strikk noe helt annet av et annet garn. I stedet. La nøstene modne en stund og kanskje det kan bli noe annet? Sånn tror jeg det blir med jakken min og meg...

  SvarSlett
 5. Pakken kom idag!
  Ble helt målløs... Så utrolig mye fint! Tusen, tusen takk!

  Ha en strålende lørdags kveld :)

  SvarSlett
 6. Tja, hellre tomt kylskåp än tomt garnförråd? *ler*

  SvarSlett
 7. Og nå er snøen her i stedet ... nei da, jeg klager ikke, det er så hyggelig med mye vær. Og Andrea merket vi ikke mye til uansett, ikke her i Bergen.

  Sant nok, Lillemor, det hadde vært enda verre å være uten garn :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...